Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Dragi bloggeri, câți dintre voi vă măsurați?

Mă refer, desigur, la performanța blogului vostru. Și am dat un titlu așa mai la caterincă pentru că, din păcate, mulți dintre voi iau faza cu analiza performanțelor blogului tot la caterincă. Adică lasă că merge și așa, pe stil minunat, dar degeaba, românesc.

Bun, cearta fiind executată :D, aș vrea să vă spun, în doar câteva cuvinte, de ce este important să fiți atenți cât de cât la cum se mișcă blogul vostru în lumea în care se mișcă. Nu neapărat pentru că vă ajută în relația cu agențiile sau cu potențialii clienți. Deși nu e rău nici asta :)) Sau pentru a vă lăuda la o bere cu alți prietenii bloggeri că sunteți mai barosani ca ei. Deși la o bere merge și asta :D Ci în primu rând pentru că vă ajută foarte mult să înțelegeți mai multe despre voi, despre ce și cum ați făcut pe și cu blogul și despre ce aveți de făcut (dacă vreți, firește) în continuare. A ști câți te citesc, ce citesc, din ce zone, câtă lume reacționează la ce zici tu, la câtă lume ajunge ceea ce scrii tu, toate aceste te ajută să înțelegi mai multe despre tine. Bine, nici să faci o obsesie din asta nu e bine, adică să stai cu degetul pe F5 să vezi cine te-a mai citit :)) Moderația, și în acest caz, e mama și tata lor :D

Acestea fiind zise, am onoarea și plăcerea de a vă anunța că dacă nu v-ați măsurat până acum, aveți la dispoziție Zelist for bloggers, un tool care vă va prinde foarte bine. Dar ca să vă dați seama de asta trebuie să îl încercați. Și apoi mai vorbim :)

9 comentarii la “Dragi bloggeri, câți dintre voi vă măsurați?

 1. rivi Reply

  orice blogger cred ca intr-o oarecare masura face asta. acum sa stii ca eu analizez destul de mult chestia asta(cel putin o faceam) doar ca e destul de aiurea sa faci asta cand traficul este mic… rezultatul nu este prea clar ca sa-ti faci o parere … cel putin alta decat “trebuie sa fac ceva sa cresc traficul” :))

 2. Clarisa Reply

  Dar ce titlu discriminator :)

 3. Chaika Reply

  Prea bine… hai să ne măsurăm, care o avea muşchii mai tari. Numai că mie nu vrea să-mi ia nici contu de facebook şi nici pe cel de twitter.

 4. Pardau Ciprian Reply

  Eu mi-am facut cont la ei, doar ca nu vor sa imi accepte contul de twitter si de FB :( Tu ai reusit, nea Chinezu>>?

 5. chinezu Reply

  @Rivi
  pai ca sa vezi cum iti creste traficul, trebe sa te masori, desigur :))

  @Clarisa
  ha???

  @Chaika @Pardau Ciprian
  dati un mail celor de la Zelist sa vedeti ce si cum
  o sa le zic si eu ce mi-ati spus
  merci

 6. Razvan Reply

  Salutare,

  @Chaika @Pardau Ciprian dati un mail cu problemele intampinate la support @ zelist.ro si va raspund in cel mai scurt timp posibil.

 7. Bogdan Pater Reply

  Mi-am facut si eu cont ieri. Astept sa ma joc putin cu el sa vad ce si cum masoara si apoi scriu despre. :D
  Mersi inca odata de tweet, Razvane!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.