Încă o dată, felicitări Teatrul Masca

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Hai să zicem că nu mă pricep la teatru. Și că știința mea în materie de a aprecia o producție teatrală și jocul unui actor sunt undeva pe la piciorul broaștei. Să zicem, zic. Dar asta nu mă poate împiedica nicicum să îmi dau cu părerea despre aceste lucruri, atâta vreme cât o fac decent și fără să jignesc, cu voie sau fără de voie, breasla întreagă sau pe cei despre care scriu. Sau, așa cum fac mai jos, să apreciez o instituție teatrală pe alte motive decât cele pe care le au încruntații și mult prea serioșii  critici de teatru :D

I-am lăudat de mai multe ori pe cei de la Teatrul Masca. Dacă nu pentru prestația artistică (la care nu mă pricep, am stabilit mai sus :D), pentru excelenta activitate a instituției pe social media, de care, e cazul să o spunem deschis și să o felicităm pentru asta, este de vină Anca Florea :) Căci au foarte multe idei faine, dar cel mai important este că nu se opresc la stadiul de idei, ci le și aplică. Iar prezența lor în social media este constantă și asta se vede, căci Teatrul Masca a ajuns să fie în cercul celor pe care îi numim ”de-ai noștri” :)

Am fost duminică, 30 octombrie, la spectacolul special ”Clovnii vin la Halloween”, unde vreo 70% din public era format din copiii veniți, vorba unui puști la intrare, ”să ne speriem un pic”. Căci exact asta a fost, un spectacol pentru pitici, cu multe strigăte, sărituri, împingeri, palme (false, desigur), picioare undeva, de astea. A fost un show la care noi adulții ne bucuram de bucuria copiilor, care, firește, s-au distrat corespunzător.

Dar a fost un moment care mie, cel care, firește, nu înțeleg multe din teatru, mi-a spus foarte multe. Unul din clovni ținea la un moment dat o floare cu corola în jos și plângea întruna. Eforturile celorlalți clovni de a-i întoarce floarea și de a-l opri din plâns au fost zadarnice. Dar în momentul în care o clovniță a venit și s-a așezat cu capul în jos, cu picioarele spânzurate de un trapez, clovnul plângăcios s-a luminat tot și a venit și i-a oferit floarea întoarsă. Căci din poziția în care stătea clovnița, cu capul în jos, floarea era în poziția corectă :) Mi s-a părut o metaforă foarte frumoasă :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Încă o dată, felicitări Teatrul Masca”

  1. @Masca
    eu sunt, precum cronicarul, observatorul a ceea ce se intampla
    ati devenit de-ai nostri pentru ca ati vrut sa fiti de-ai nostri si ati stiut ce trebe facut si ati si facut :)

  2. Pingback: Masca…Teatrul Masca! « Foto Jurnal Masca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)