Un exemplu foarte fain de promovare

Nu știu dacă ați auzit de trupa FurioSnails din Moldova. Dar v-o recomand. Din mai multe puncte de vedere. Hai să le luăm pe rând.

1. Muzica. Am ascultat ultimul lor album ”Blue Passports” și a fost o plăcută surpriză pentru mine. E drept că e tras în Suedia, cu niște grei de acolo, astfel încât sunetul e excepțional. Tocmai din cauza acestui sunet foarte bun de studio, am avut o strângere de inimă când m-am dus la concertul lor de miercuri seara din The Silver Church. Căci mă gândeam că o să le fie greu să se ridice la înalțimea așteptărilor mele. Dă-i pace. Băieții sună foarte bine și live.

2. Oamenii. Am avut ocazia să îi cunosc la conferința de presă de lansare a albumului. Și tare mi-a plăcut de ei :)

3. Cum se promovează. Adică să alegi ca variantă de promovare a albummului ”Blue Passports” domeniul pasaport.md (care, by the way, era liber :D). Iar pentru videoclip au ales o variantă mișto. Adică au lansat oferta din clipul de mai jos (chiar vă recomand să vă uitați la film, merită), în care îi îndeamnă pe moldovenii din toată lumea să se filmeze dansând cu pașaportul și să trimită filmele trupei. Căci din aceste filme se va face videoclipul oficial. Foarte tare :))

O să îi urmăresc corespunzător de acum înainte :)

5 comentarii la “Un exemplu foarte fain de promovare

 1. thaopets Răspunde

  ft amuzant filmul si fata e dulce foc cu accentul moldovenesc :*

 2. StiluRilu Răspunde

  e lung si plictisitor … in ata ordine ne idei tipu ala la inceputul clipului isi aseza pantalonii mai mai ma asteptam sa-i arate scrotul blondei … nu stiu cat de clar poate fi mesajul un singur lucru e cert : moldovenii au nevoie de mai multe minute intr-un spot decat secundele profesionale folosite de noi romanii pentru ca reclama sa-si atinga tinta.

 3. Zina Zen Răspunde

  Buna!
  Ma bucur sa citesc de bine despre FurioSnails. Ma gandeam ca doar noi, moldovenii, ii iubim, pentru ca suntem toti de acolo. Chiar daca inregistram in Suedia si lansam mai intai in Romania :).
  Si ma bucur ca ti-au placut, eu ii urmaresc de prin 94 :). Si asta – al treilea album – este un produs profi care mi-a placut mult-mult, din prima, cand l-am ascultat din I’pod-ul lor.
  Dar cel mai mult, sunt mandra de ei pentru prestatiile lor live. Sper sa fie pretuiti cat merita, peste tot!

 4. Starea NATIUNII Răspunde

  Romaniei i-a disparut rostul?
  O ţară cu oameni fără rost, cu oraşe fără rost, cu drumuri fără rost, cu bani, muzică, maşini şi ţoale fără rost, cu relaţii şi discuţii fără rost, cu minciuni şi înşelătorii care nu duc nicăieri.
  Care-i starea natiunii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: