Vă recomand să mergeți la ”Aventurile lui Tintin”

De fiecare dată când văd câte un film precum ”Aventurile lui Tintin – Secretul licornului” mă gândesc până unde am putut ajunge cu tehnica asta. Pentru că animația în acest film este absolut incredibilă. La un moment dat m-am surprins că nu mă uit la film, ci la detaliile extraordinare pe care le vedeam pe ecran.

Spre exemplu este scena când ăla rău îi aruncă pe căpitan și pe câinele Snowy în apă. Spuma apei în care au fost aruncați cei doi este extraordinar de bine realizată. Spuma, da, care pe ecran era undeva prin colțuri. Și io la aia mă uitam cu gura căscată :)

Sigur, nu e vorba doar de animație în filmul ăsta. Și scenariul e scris bine, personajele sunt bine conturate, câinele Snowy (care seamănă uluitor la lătrat cu Luna noastră, fapt remarcat imediat de Mara mea cea minunată, cu care am fost să văd filmul) este de nu se poate, dat animația rămâne punctul forte al producției.

Vă recomand filmul. E din seria ”merită văzut” :) Dar ca să vă bucurați cu adevărat de el vă recomand să îl vedeți la Cinema City la IMAX, căci așa trebuie văzut un film ca ăsta :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)