Hi-Q face un cadou fanilor de pe facebook

Ceea ce au făcut cei de la Hi-Q îmi pare că își găsește resursa tocmai în apetența (ca să nu zic dragostea :D) pentru social media de care dau dovadă și Florin și Mihai. Dar mai bine să dau cuvântul lui Florin, pe care l-am rugat să îmi dea o declarație în EXCLUSIVITATE :D pe tema ”Cât de important e facebook pentru trupa Hi-Q?”.

”Foarte. Artiștii au avut mereu admiratori, fani, susținători. De-a lungul timpului aceștia îi urmau pe la concerte și lansări, și aveau mare noroc dacă puteau interacționa cu ei o dată sau de două ori pe an.

Dar internetul a democratizat întreaga societate omenească, deci și relaționarea fan-artist. S-au dus vremurile când artiștii (și vedetele în general) trăiau într-un turn de fildeș, departe de restul lumii, intangibili. Astăzi Justin Bieber discută cu milioane de fani pe Twitter, Kanye West își caută colaboratori, Ashton Kutcher strânge bani pentru cauze umanitare pe internet.

Oamenii s-au săturat de comunicate de presă și texte sforăitoare, ei vor să afle direct de la artiști care sunt părerile, planurile și visele lor. Acum artiștii răspund la emailuri, scriu pe blog, scriu pe forumuri. Dar și mai des artiștii comunică pe Facebook!
Fanii vor să audă care este părerea TA, a artistului care crează muzica aceea frumoasă, nu texte de PR sau comentariile jurnaliștilor! Ei s-au îndrăgostit de versurile muzicii TALE, de mesajul pieselor, de atmosfera creată de muzica ta iar toate acestea te fac UNIC. Unică trebuie să fie și comunicarea artistului.

Hi-Q are primul site muzical din România, încă din 1998. Și prima pagină oficială Facebook, din 2006 (conform Facebrands.ro). Pe www.facebook.com/hiqromania anunțăm concertele și emisiunile noastre, publicăm fotografii, filmulețe realizate de pe scenă sau ’Behind the scenes’, oferim remixuri și variante live.

Azi le-am oferit prietenilor trupei un videoclip realizat special pentru ei: Bună Dimineața – live @ Hard Rock Cafe 2011.”

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Hi-Q face un cadou fanilor de pe facebook”

  1. Pingback: Linkuri de vineri, așa mai relaxate | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)