Cum ar fi o companie care să declare ”Ora Facebook”?

Am făcut propunerea asta când am fost în primul panel la Legal Conference. Căci se discuta despre politici social media prin companii. La care eu am zis, așa de la peluză, cum mă știți :D, că pot face politici de astea până ninge atâta vreme cât nu le citește nimeni și, mai rău, nu le aplică. Și că aș vrea să văd și io o companie cu o adevărată preocupare pentru social media care să declare, o dată pe săptămână (zău că mă declar mulțumit cu atât) ”Ora Facebook”.

Adică să se dea o circulară (sau ce dau ei pe acolo) prin toată compania în care să se spună că joi, între 14.00 – 15.00, toți angajații să intre pe conturile lor de facebook si să comunice noua lor oferta sau ceva despre companie sau ceva ce o să stabilească departamentul de marketing împreună cu departamentul de comunicare împreună cu departamentul de HR împreună cu departamentul legal și cu oricine o mai fi pe acolo cu drept de semnătură :D Dar să se facă.

Dap, tare aș dori să văd așa ceva odată… :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

16 thoughts on “Cum ar fi o companie care să declare ”Ora Facebook”?”

 1. vezi tu, s-ar putea merge in extrema cealalta. adica, mie nu mi-ar conveni sa ma oblige seful sa pun pe contul meu personal informatii despre compania la care lucrez. doar e cont personal.
  stiu oameni care atunci cand lucreaza la o companie nu mai stiu altceva sa puna pe facebook si twitter decat strict ce lucreaza, de 10 ori pe zi. ma dispera!

  1. @tudorCeMerita
   evident ca nu am stat sa gandesc toate detaliile
   io zic de idee in sine
   caci sunt unele companii carora li s-ar potrivi perfect o astfel de initiativa si altele la care ar daca ca musca in lapte
   ce me intereseaza pe mine este sa le dau motiv de gandit
   daca li se potriveste sau nu asa ceva
   caci si din asta invata :)

 2. Pingback: Social media, acest bau bau feroce al marilor companii | Chinezu

 3. @chinezu
  Dacă îî dai cuiva o oră să stea pe facebook, dar în acel tip el/ea trebuie să posteze pe pagina pesonală ce spui tu/îţi place/convine ţie nu e un fel de obligare?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)