Ce să vă mai zic eu despre tovarășul Make?

Ce să vă mai spun eu despre Make? Ce altceva în afară de ce știți deja despre el, vreau să zic? :)) Că are gura mare, asta știți deja. Că are sufletul mai mare decât gura, asta e mai clar decât recția aceasta 2FeCl3 + 3 H2O = Fe2O3 + 6 HCl, care, desigur, este clară pentru toată lumea, nu doar pentru chimiștii domului profesor în chimie Marius Matache :D Că are darul de a face lumea să rânjească fasolea din secunda doi în care intră undeva, și asta știți. Că este mândru membru al DreamTeamRO, e obvious. Că face niște lucruri minunate pentru folkul românesc, îmi dați voi să cred că este de notorietate galactică. Iar despre faptul că este enciclopedie ambulantă când vine vorba de sport, nu mai zic chiar nimic…

Așa că mai bine nu mai zic nimic. Doar să îi spun un mare, călduros și din tot sufletul meu de băutor de bere să fie iubit și să îi iasă tot ce își dorește în viață :)

La mulți ani, Make, și să ne trăiești ani frumoși și împliniți”

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Ce să vă mai zic eu despre tovarășul Make?”

  1. Deci clorura de fier cu apa, iese acid clorhidric si oxid de fier, din cate stiu denumit popular rugina! Asa se obtine, frate, acidul clorhidric?! Dubioasa treaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)