Cum ar fi să facem ”Schimb de căni”?

Așadar (ca să nu zic deci :D), băgam io la spălat de vase (căci, în caz că nu știați deja, sunt spălătorul oficial de vase în familie :D) și văd că era plină chiuveta de căni și pahare. Moment în care, după ce m-am încruntat puțin, am știut că voi scrie postarea de mai jos.

Ce ași zice dacă am face un ”Schimb de căni”? La modul serios vorbesc. Căci după ce mi-a venit ideea cu pricina, m-am uitat așa, în mare, să văd cam câte căni am în casă. Și m-am îngrozit :)) Nu vă spun numărul, dar sunt multe, mult prea multe față de ce avem nevoie. Și m-am gândit că și voi (măcar unii dintre voi, hai recunoașteți) sunteți în aceeași situație. Și am zis ia să pun eu întrebarea din titlu să văd ce iese.

Drept pentru care am zis să vă întreb dacă v-ați băga la un ”Schimb de căni”, adică să ne vedem la un ceai/cafea/bere/vin fiert și să, firește, facem schimb de căni. Aduceți fiecare ce cană vreți, de care vreți să scăpați și nu știați un mod elegant să o faceți :)) Căci, make no mistake, odată ce ați dat can, nu o mai primiți înapoi… Cum, cine, de ce și scopul și durata vizitei o să le stabilim colea jos, în comentarii, împreună :)

V-ați prins că ideea e să avem motiv să ne întâlnim și să fie fun. Că doar dacă aduceți o cană și primiți una în schimb tot nu scăpați de numărul de căni din casă :))

11 comentarii la “Cum ar fi să facem ”Schimb de căni”?

 1. Cozmin Reply

  Cum te lovesc ideile domle! Bune de altfel dar..doamne fereste sa fi avut asa revelatie standa #pebuda :)) Ar fi fost ceva sa facem schimb de colace de toaleta:D

 2. Pavel Reply

  Bre, deci, eu am o singură pe care o folosesc. Mă rog, plus una, alta în care beau apă. Dar zilnic folosesc una singură, cana mea cu emblema Stelei cumpărată la primul meu meci văzut de pe stadion a echipei favorite, absolut, Steaua Bucureşti. Şi ţin aşa de mult la cana asta încât nu o voi da pentru nimic, nici decum la schimb.

  Înţeles că unii ţin mult la cănilelor şi că nu le-ar da? :P

 3. andrei cismaru Reply

  Cristi, eu zic sa nu facem nici un schimb. Scapam de balast incarcandu-i camera de camin al lui Pavel cu cani si gata treaba. O sa avem si noi loc de halbe :))

  • chinezu Reply

   @andrei cismaru
   cand o sa facem #schimbdehalbe pe tine te anunt primul =))

 4. andrei cismaru Reply

  @chinezu sa zici mai din timp, sa mai recuperez din alea uitate pe la pretini :))

 5. thaopets Reply

  eu ma bag la schimb de cani dar tie ti-o dau pe a sotiei mele care are nule ei inscriptionat pe ea:))))) e ok?

 6. madpinguin Reply

  Noi le-am bagat la inaintare pe alea urate, poate, poate mai spargem din ele sa mai facem loc in dulap. :)

 7. Tigara Electronica Reply

  Cat de curate trebuie sa fie canile ? Acest aspect trebuie mentionat inainte de a se intalni lumea, ca te mai miri cu ce cani radioactive mai vin unii la spatzirrr :)

 8. Lucian Prejbeanu Reply

  Ma tu vrei sa scapi de aia cu CraiovaForum! :D

 9. sandu ionut Reply
 10. Cristina Vasilescu Reply

  Da!!!! :D Si eu tin la cana mea, dar pentru un astfel de eveniment.. o dau! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.