Cum ar fi să facem ”Schimb de căni”?

Așadar (ca să nu zic deci :D), băgam io la spălat de vase (căci, în caz că nu știați deja, sunt spălătorul oficial de vase în familie :D) și văd că era plină chiuveta de căni și pahare. Moment în care, după ce m-am încruntat puțin, am știut că voi scrie postarea de mai jos.

Ce ași zice dacă am face un ”Schimb de căni”? La modul serios vorbesc. Căci după ce mi-a venit ideea cu pricina, m-am uitat așa, în mare, să văd cam câte căni am în casă. Și m-am îngrozit :)) Nu vă spun numărul, dar sunt multe, mult prea multe față de ce avem nevoie. Și m-am gândit că și voi (măcar unii dintre voi, hai recunoașteți) sunteți în aceeași situație. Și am zis ia să pun eu întrebarea din titlu să văd ce iese.

Drept pentru care am zis să vă întreb dacă v-ați băga la un ”Schimb de căni”, adică să ne vedem la un ceai/cafea/bere/vin fiert și să, firește, facem schimb de căni. Aduceți fiecare ce cană vreți, de care vreți să scăpați și nu știați un mod elegant să o faceți :)) Căci, make no mistake, odată ce ați dat can, nu o mai primiți înapoi… Cum, cine, de ce și scopul și durata vizitei o să le stabilim colea jos, în comentarii, împreună :)

V-ați prins că ideea e să avem motiv să ne întâlnim și să fie fun. Că doar dacă aduceți o cană și primiți una în schimb tot nu scăpați de numărul de căni din casă :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Cum ar fi să facem ”Schimb de căni”?”

  1. Cum te lovesc ideile domle! Bune de altfel dar..doamne fereste sa fi avut asa revelatie standa #pebuda :)) Ar fi fost ceva sa facem schimb de colace de toaleta:D

  2. Bre, deci, eu am o singură pe care o folosesc. Mă rog, plus una, alta în care beau apă. Dar zilnic folosesc una singură, cana mea cu emblema Stelei cumpărată la primul meu meci văzut de pe stadion a echipei favorite, absolut, Steaua Bucureşti. Şi ţin aşa de mult la cana asta încât nu o voi da pentru nimic, nici decum la schimb.

    Înţeles că unii ţin mult la cănilelor şi că nu le-ar da? :P

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.