Nu îi mai suport pe ăștia de la DailyCotcodac.ro

Gata, mi-a ajuns, am și io o limită până la care să suport aroganțele celor de la dailycotcodac.ro și să nu zic nimic. Căci nu am zis nimic când, în încercarea lui Julius de a se da mai tare ca Cezar întru ale scrisului, m-a atacat în repetate rânduri, deloc fortuit dar categoric neîntâmplător, ca și cum am fi prieteni la cataramă sau ceva de genul, ceea ce, firește, nu numai că nu suntem, dar chiar încercăm din răsputeri să nu fim.

Nu am zis iarăși nimic când Eftimie mi-a făcut nuș ce avansuri subtile că dacă scot la bătaie 890.000 de euro și 2 six packuri de bere nemțească îmi dau vreo 7,6% din dailycotcodac.ro, nu pentru că nu aș vrea să devin mogul sau, mă iertați, nu aș avea banii ăștia, dar simplul gând de a fi văzut, spre exemplu, în aceeași poză cu ei pe mashable.com mă indispune corespunzător.

Și nu am zis nimic nici ieri, când, din cauza lui Ionuț cel Tecuceanu, care a lucrat mână în mână cu ei (și cum îmi cântai tu la urechea chitării, măh, Ionuțe, măh…) am fost ambuscat irevocabil și forțat cu dopul la tâmplă să beau două sticle de bere (străină, că au zis că nu dau ei la chinezi să bea bere românească) și să citesc un ziar propagandist, revanșard și cu un tiraj de-a dreptul revoltător tipărit de cei de la Producton (pe care nețărmuriții cotcodaci i-au aburit că o să primească reclamă 78 de ani de zile pe cantul ziarului) și cu larga participare a celor de la Xerox România (care și-au zis că decât să multiplice alții enormitățile cotcodăcienilor, mai bine o fac ei).

Dar mi-a ajuns. Pentru că așa nu se mai poate. Până când să suportăm această aroganță a unora care nu numai că nu știu dau printează onlineul sau onlineeanează printul, dar nici nu știu exact care este diferența dintre cele două? Eu trag linie aici. Sau pun punct. Sau trag cortina. Sau închid robinetul. Și declar oficial, public și irevocabil: Firațiaidraculuidesimpaticicaresuntețișicareațifăcutodinnou :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Nu îi mai suport pe ăștia de la DailyCotcodac.ro”

  1. Nu ai facut rost de niste copii de print sa le dai cititorilor tai? A, eu zic sa le dai 750 000 de euro si sa ceri 10% din Daily Cotcodac. E o afacere buna. Mi-a zis Eftimie ca isi fac filiala in SUA, sa ii invete si pe ei cum se face o revista. Le merge bine :D

  2. Pai postul asta nu trebuia marcat cu P ?
    Ca sigur te-a platit mogulul Jul cu vouchere de sincere felicitari.
    Sau ai pierdut P-ul, printre atatea amazoane de colo sa…

  3. În numărul 3 o să publicăm poze cu tine şi Eftimie în chiloţi maron, unşi cu ulei de măsline, alergându-vă unul pe altul prin bibliotecă. Nu rata numărul 3 al ziarului Daily Cotcodac!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.