Despre ”merge și așa” când vedem niște filme

Vă anunțam cu ceva vreme în urmă că bombardierul cinematografic has landed :D Și am făcut acel anunț doar pornind de la informațiile oficiale, căci până ieri nu am reușit să ajung la Grand Cinema Digiplex să văd ce și cum. Dar cum ce vezi cu ochii tăi e sfânt, vorba românului cizelată de veacuri :D, am fost să prestez un succint aruncat cu privirea pe acolo.

Înainte de a vă raporta cum a fost, vreau să fac un mic și suav preambul. Legat de sistemul românesc al lui ”merge și așa”. Care funcționează și când e vorba de văzut niște filme. Aud pe mulți că îmi spun că au văzut deja ceva film nou, abia apărut în cinematografe și, la întrebarea mea unde l-au văzut, îmi spun că l-au descărcat de pe net. ”Măi, omule, cum te poți uita la abureala aia la o calitate execrabilă?”, întreb eu instant, căci, firește, fiind foarte comod din fire, ontologicul mă forțează decisiv să nu suport să văd filmele doar de dragul de a le vedea. Răspunsul este, de cele mai multe ori, v-ați prins deja, ”lasă că merge și așa”.

Eu unul nu pot să înțeleg asta. Dacă îmi permiteți o comparație, diferența între a vedea, să zicem, Avatar la cinema, în 3 D și cu sunet adevărat, și a-l vedea descărcat de pe net, la o calitate gen am filmat pe telefonul meu și am pus pe youtube este magistrală, ca să zic așa. Sigur că dacă mergem pe varianta lui ”am bifat și filmul ăsta”, adică dacă ai un răboj propriu pe care îți faci o datorie personală să crestezi cât mai multe filme, oricum și oricâte, merge și așa. Dar zău dacă asta înseamnă că le vezi cu adevărat. Sau, mă rog, așa funcționez eu.

Bun, revenind la Grand Cinema Digiplex. Dar legat de ce zic mai sus. E un loc unde filmele se văd așa cum trebuie ele văzute. Pentru că dincolo de holurile alea imense (de zici că ești în ceva gară europeană :D) și de multele baruri și spații de evenimente de acolo, până la urmă vorbim de un cinematograf, adică de locul unde mergem să vedem filme :D Iar condițiile care ți se oferă acolo sunt exact cum trebuie. Sau, mă rog, așa cum îmi place mie să văd un film, nu doar să îl bifez pe răbojul cu pricina. Mi-a plăcut faptul că există diferențiere între săli, adică, pe românește, că dacă ai tu chef să vizionezi ceva film în condiții mai acătări, poți opta pentru asta fără probleme. Ai mai multe tipuri de bilete și nu știu de ce mi-a făcut cu ochiul abonamentul ăla săptămânal :D, deși, evident, pot să trec asta în categoria visului frumos care nu prea o să se întâmple repede, căci, desigur, cu timpul stau mult mai prost decât sunt dispus să accept :D

Cât despre cum arată sălile de vizionare, vă invit să dați un ochi la Radu, căci a făcut fotografii adevărate, nu cum mi-e și rușine mie să vi le arăt pe cele pe care le-am făcut eu :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Despre ”merge și așa” când vedem niște filme”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)