23.07.2017

Fetele, programăm și noi mai cu talent?

Cei care mă știți, știți deja că nu există nici o picătură de discriminare și alte abureli de astea în titlul meu și că am dat-o mai pe umorul meu, ăla mai de la peluză, recunosc :D Dar, pe de altă parte, cu voia dumneavoastră, glumița de șantier de mai sus tot zice ceva. Adică și în domeniul aceasta al programării și al IT-ului în general (cum e și cu blogurile, deși în ultima vreme parcă, parcă… :D), băieții joacă pe tot terenul.

De aceea, când văd inițiative de genul acesta, nu îmi rămâne altceva de făcut decât să salut cu mâna la chipiul 2.0 și să vă invit, atât cât vă lasă sufletul, să promovați și voi așa ceva, ca să ajungă la toată lumea, cum ar veni :))

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cu un comentariu 780 RON pot fi ai tăi. Te bagi? :D

Lecție despre primirea/oferirea ajutorului

3 comentarii

 1. duminică, 9 octombrie 2011, 12:43

  Nu știu dacă e on-topic sau off-topic, dar într-o clasă de 20 de studenți la Computer Science, nu avem nici o fată :p Profesorii ne-au spus că anii trecuți au mai fost fete și că acesta e primul în care nu sunt fete la Computer Science

  Răspunde
 2. duminică, 9 octombrie 2011, 20:07

  […] la Chinezu ca, cica, nu prea ar fi fete programatoare Ma bucur ca a postat acest articol pe blog pentru ca […]

  Răspunde
 3. duminică, 4 martie 2012, 00:22

  It is in point of fact a nice and useful piece of info. I¡¦m glad that you just shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *