Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Care e faza cu eroii? Și de ce avem nevoie de ei?

Când eram mic citeam cărți cu eroi. Și de ăștia de-ai noștri, dar și străini. Și, firește, cu mintea frumoasă a copilului, încercam să fac cumva să fiu cât de cât, cu o aproximație devastatoare, asemănător eroilor mei. Sigur, în minte mea se întâmpla totul, căci asta e faza cu eroii, ei trebuie să fie altundeva, departe, sau, și mai bine, într-o altă lume. Căci un erou adus în fața ta rămâne erou doar pentru câteva clipe. Căci apoi devine om ca toți oameni, supus greșelii și, dacă îmi permiteți, fiziologic funcțional exact ca noi, cei care, în diverse etape, visam să devenim ca ei.

În timp am învățat că eroii nu sunt altceva decât altfel de ”noi”. Și că diferența între noi și ei este doar de modul în care ei înțeleg că noi avem nevoie de ei. Și, în oglindă, noi rămânem noi pentru că avem nevoie de ei. În fine, dincolo de aceste rânduri pe care am simțit nevoia să le scriu nu neapărat pentru a mă arăta deștept (deși, e drept, cam așa a ieșit :D), ideea este că acum, la 37 de ani imediat, sunt fanul declarat al eroilor care sunt exact ca noi, dar nu chiar 100% :)

De aceea mi-a plăcut istant când am auzit de campania Eroi Locali. Tocmai ce s-a încheiat prima etapă. Iar voi puteți alege din cei care au fost nominalizați. Vă recomand cu căldură să intrați să vedeți nominalizații și, dacă vă simțiți inspirați de cineva de acolo, să îl votați și să vă asumați acest vot. Nu pentru că ar fi acei eroi pe care să îi lipim de pereți și cu care să umblăm în buletin. Ci pentru că sunt oameni ca voi și, tocmai prin asta, prin faptul că au fost nominalizați de oameni ca noi, devin, măcar pentru o clipă, eroi :)

Un comentariu la “Care e faza cu eroii? Și de ce avem nevoie de ei?

  1. Talciok Brasov Reply

    oare inversul s-ar mai fi potrivit?…”Roman….Un roman ca tot chinezul!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.