De ce promovăm ceva și altceva nu?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

În viață ne lovim uneori de lucruri, oameni, fapte, întâmplări cu care nu reușim, din diverse pricini, să ne conectăm așa cum ar merita și, mai important, cum am merita noi. Pentru că, de multe ori, învățăm din astfel de incidente de parcurs ale vieții noastre, ca să zic așa, mai mult despre noi decât atunci când bifăm niște etape vizibile, predictibile, evidente. De ce nu reușim să vedem și să încercăm să punem umărul la astfel de acțiuni, asta e de analiză pentru fiecare dintre noi.

Hai să vă dau exemplul cu Schimb de Jucării. Inițiativă pe care eu am sprijinit-o din prima secundă. Pentru că, simplu spus, era prea frumoasă ideea ca să nu mă implic, chiar dacă la nivel minimal. Am spus mai multor tovarăși 2.0 despre acțiune. Unii au dat din umeri, alții au zis ”interesant”, iar unii, chiar dacă puțini spre foarte puțini, au menționat-o și au sprijinit-o în felul lor. Cel care a zis un ”da” mare și hotărât și care a devenit și ambasadorul acțiunii a fost Cabral. Motiv pentru a mai zice încă o dată ce om de comitet e omul ăsta :)  În rest ieri, la lansarea oficială a campaniei, m-am întâlnit doar cu Andrea și cu Anca. Și atât.

A fost frumos, au fost foarte simpatici piticii care, pe lângă desenele minunate (așa cum sunt toate desenele copiilor) pe care le-au adus cu ei, i-au cântat și un la mulți ani de mare angajament lui Cabral :)) Puteți vedea cât de cât cum a fost din întregistrarea de mai jos, preluată de la Radio România Junior.

Vă mai dau doar câteva date pe scurt despre orașele în care se va desfășura campania Schimb de Jucării, cu rugămintea ca, atât cât se poate și cât vă lasă sufletul, să vă implicați și voi în promovarea ei. Cu mulțumiri :)

 • Scopul actiunii: colectarea de fonduri in scop umanitar
 • ​Perioada desfasurarii: 3-15 octombrie 2011, saptamana 3-8 dedicata spectacolelor
 • Loc de desfasurare:
  • in „Galeriile Real” din urmatoarele orase: Arad, Baia Mare, Bucuresti (Berceni, Vitan, Policolor), Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Oradea (2 locatii), Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara (3 locatii)
  • in Bibliotecile Judetene din orasele: Arad, Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Focsani, Oradea, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Timisoara, Turnu Magurele.
  • in celelalte localitati, la scoli si gradinite
 • Participanti: gradinitele si clasele I-IV (ciclul primar)

Toti copiii care vor participa la actiune vor primi vouchere cu reduceri si cadouri din partea sponsorilor actiunii.

Nota: Banii vor fi adunati in urne umanitare, sumele colectate fiind folosite in scop umanitar. Banii vor fi virati in contul asociatiei patronate de Cabral.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “De ce promovăm ceva și altceva nu?”

 1. Pingback: Schimb de jucarii « Madpenguin

 2. Pingback: Schimb de jucarii » Madpenguin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)