De ce promovăm ceva și altceva nu?

În viață ne lovim uneori de lucruri, oameni, fapte, întâmplări cu care nu reușim, din diverse pricini, să ne conectăm așa cum ar merita și, mai important, cum am merita noi. Pentru că, de multe ori, învățăm din astfel de incidente de parcurs ale vieții noastre, ca să zic așa, mai mult despre noi decât atunci când bifăm niște etape vizibile, predictibile, evidente. De ce nu reușim să vedem și să încercăm să punem umărul la astfel de acțiuni, asta e de analiză pentru fiecare dintre noi.

Hai să vă dau exemplul cu Schimb de Jucării. Inițiativă pe care eu am sprijinit-o din prima secundă. Pentru că, simplu spus, era prea frumoasă ideea ca să nu mă implic, chiar dacă la nivel minimal. Am spus mai multor tovarăși 2.0 despre acțiune. Unii au dat din umeri, alții au zis ”interesant”, iar unii, chiar dacă puțini spre foarte puțini, au menționat-o și au sprijinit-o în felul lor. Cel care a zis un ”da” mare și hotărât și care a devenit și ambasadorul acțiunii a fost Cabral. Motiv pentru a mai zice încă o dată ce om de comitet e omul ăsta :)  În rest ieri, la lansarea oficială a campaniei, m-am întâlnit doar cu Andrea și cu Anca. Și atât.

A fost frumos, au fost foarte simpatici piticii care, pe lângă desenele minunate (așa cum sunt toate desenele copiilor) pe care le-au adus cu ei, i-au cântat și un la mulți ani de mare angajament lui Cabral :)) Puteți vedea cât de cât cum a fost din întregistrarea de mai jos, preluată de la Radio România Junior.

Vă mai dau doar câteva date pe scurt despre orașele în care se va desfășura campania Schimb de Jucării, cu rugămintea ca, atât cât se poate și cât vă lasă sufletul, să vă implicați și voi în promovarea ei. Cu mulțumiri :)

 • Scopul actiunii: colectarea de fonduri in scop umanitar
 • ​Perioada desfasurarii: 3-15 octombrie 2011, saptamana 3-8 dedicata spectacolelor
 • Loc de desfasurare:
  • in “Galeriile Real” din urmatoarele orase: Arad, Baia Mare, Bucuresti (Berceni, Vitan, Policolor), Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Oradea (2 locatii), Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara (3 locatii)
  • in Bibliotecile Judetene din orasele: Arad, Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Focsani, Oradea, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Timisoara, Turnu Magurele.
  • in celelalte localitati, la scoli si gradinite
 • Participanti: gradinitele si clasele I-IV (ciclul primar)

Toti copiii care vor participa la actiune vor primi vouchere cu reduceri si cadouri din partea sponsorilor actiunii.

Nota: Banii vor fi adunati in urne umanitare, sumele colectate fiind folosite in scop umanitar. Banii vor fi virati in contul asociatiei patronate de Cabral.

5 comentarii la “De ce promovăm ceva și altceva nu?

 1. Parazitul Reply

  Eu am scris pe blog http://www.acuzatul.blogspot.com/2011/09/schimb-de-jucarii-in-scop-umanitar.html am incercat sa vorbesc cu doua educatoare dar nu am primit un raspuns pozitiv

  • chinezu Reply

   @Parazitul
   Chapeau! :)

 2. Schimb de jucarii « Madpenguin
 3. Haotik Reply

  SI eu cand am zis ca nu a fost o campanie usoara, si ca erau multe lucruri amestecate si greu de comunicat cititorilor ai zis ca-s eu nebun.

 4. Schimb de jucarii » Madpenguin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.