Acum aveți ajutor suplimentar pentru campanie :)

Avem deja 2 câștigători în campania Carrefour Vitantis. De fapt două câștigătoare :) Care au fost harnice și au muncit nițeluș pentru voucherele de 780 RON :) Am intrat în a treia săptămână de concurs și vă raportez că mai aveți timp până miercuri seara să vă înscrieți, conform regulamentului de mai jos.

Față de săptămânile precedente, acum aveți un indiciu ajutător: adică aveți și catalogul cu produsele aflata la reducere în campania ”Cele mai mici prețuri din cartier” pentru a vă face munca mai ușoară :D Plus că, nu-i așa, există și netul, cel mai bun indiciu ajutător :))

Repet ce v-am mai spus: pentru câteva ore de muncă, zău că voucherul de 780 RON vine la marele fix :) Trebuie doar să vreți să puneți mâna pe el :D

Mecanism campanie:
– trebuie să găsești produsele aflate la reducere în Carrefour Vitantis (cele cu bulina roșie pe care scrie ”Garantat, la Carrefour Vitantis găsești cele mai mici prețuri din cartier”; semn ajutător ”Profită acum” – vezi și foto mai jos cum sunt semnalizate produsele la reducere din campanie)
– să mergi în alte magazine (cu excepția Carrefour, firește :D), să găsești prețuri mai mari decât cele din campanie, să faci o comparație între produsele Carrefour Vitantis și cele pe care le-ai găsit în alte magazine, să faci un calcul cât economisești dacă le achiziționezi din Carrefour Vitantis și apoi să intri pe chinezu.eu și să postezi un comentariu cu cât ai economisit (și cu alte gânduri sau păreri, treaba ta, că tu ești șeful :D)
– ATENȚIE: să nu dai numele magazinelor unde ai găsit prețuri mai mari. Nu e fair și nu vrem să transformăm campanie într-un fel de ”pâră” :)) Poți să zici ”la mine în cartier” sau, hai, treacă de la mine, să zici eventual, cu aproximație, locul unde respectivele magazine se află, dar atât. Mulțumesc pentru înțelegere :)
– și ca să te am în baza mea de date pentru această campanie, te rog să îmi trimiți pe cristi.china pe gmail.com prețurile comparative, iar aici poți să specifici magazinul ”concurent”, că doar noi știm și rămâne între noi :D
– Nota bene: în fiecare joi, produsele aflate la promoție se schimbă, așa că trebuie să întocmești lista cu prețurile comparative până miercuri seara și să le postezi în comentariu pe blog, plus trimis lista mai detaliată pe mailul de mai sus.
– în ceea ce privește criteriile de departajare între participanți, cel mai important este să îmi trimiteți lista completă cu produsele aflate la reducere în Carrefour Vitantis versus cele din alte magazine (foarte important, să comentați și pe chinezu.eu), iar în caz de egalitate decisiv va fi șarmul cu care veți povesti cât ați economisit în toată afacerea asta :))

Condiții de participare în campanie:
– să ai 18 ani împliniți, cetățenie română și rezident în București sau Sectorul Agricol Ilfov.
– să te înscrii în campanie pe chinezu.eu, concediaza-ti-seful.ro sau piticu.ro (te poți înscrie pe toate cele 3 bloguri, dar poți câștiga doar o singură dată, firește :D)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Acum aveți ajutor suplimentar pentru campanie :)”

  1. Pingback: Lume, lume! Social Media Summit Timisoara – se intampla dinnou | adizzy's blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)