Cele mai frumoase campanii sunt cele… frumoase :)

Îmi zice Cristina când ne-am întâlnit ultima dată, ”auzi, hai să îți povestesc despre o campanie”. Și a durat aproximativ 18 secunde să o întrerup și să zic ”superb, mă bag!”. Pentru că atunci când vezi ceva atât de frumos gândit în simplitatea sa strategică, dacă îmi permiteți :)), și cu un suflet atât de mare, tot ce poți face este să te înclini și să zici ”ce bine că mai sunt oameni de ăștia pe lumea asta” :)

Ideea de bază este că Editura All oferă cărți copiilor din Asociația Up Down de fiecare dată când postați un comentariu legat de cartea Portretul unui bărbat imatur, de Luis Landero. Dar să fie despre carte, nu așa gen ”fain!” sau ”excelent!”, dacă înțelegeți ce vreau să zic :)) Comentariile le puteți posta acilea la mine sau pe blogul Cristinei, al Ruxei, al lui Șuțu și al lui Manafu, la postarea în care anunță și ei prea frumoasa campanie :)

Eu o sa citesc cartea zilele astea. Dar dacă până atunci aveți ceva de spus pe chestiune, vă rog chiar. Numai să nu îmi povestiți finalul :))

5 comentarii la “Cele mai frumoase campanii sunt cele… frumoase :)

 1. Florin Tomescu Reply

  Cred ca aceasta carte o sa fie urmatoarea pe care o sa o citesc din aceasta colectie.

  • chinezu Reply

   @Florin Tomescu
   tocmai am terminat de citit cartea, scriu cat de repede despre ea, e beton :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.