Oameni și oameni

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Azi dimineață am dat un twit în care ziceam că unii părinți sunt în stare să își ducă odrasla cu mașina până în bancă, dacă ar putea, așa sunt de vânjoși când vine vorba de adus copiii la școală. Cineva m-a întrebat dacă le-aș zice asta și cunoscuților mei care fac așa ceva. Moment în care am simțit imperios necesar nevoia de a face precizarea de mai jos.

Fac parte din acea categorie de oameni care dacă are ceva de spus, zice, nu o dau pe lângă tomberon. Cei care mă cunoașteți cât de cât, știți că  nu bag PRistice aici. Adică, ca să revenim la cazul de față, dacă aș vedea un prieten că rupe poarta școlii cu mașina să își aducă copilul (nu contează că încurcă lumea de pe trotuar sau traficul de pe stradă – când se oprește ”câteva secunde” să iasă copilul din mașină sau dacă îl înjură pe gardianul care îi spune că nu are voie acolo), reacția mea ar fi cvea de genul (deja unii ați experimentat-o…) ”de ce ești gherțoi, măh?”. Și de aici încolo restul ține de cât înțelege celălat din lumea înconjurătoare și rostul lui în ea.

Prietenii mei apropiați știu că nu sunt un umăr pe care să vii să plângi. În familia noastră, doamna sufletului meu se ocupă de departamentul ăsta :D Eu sunt cel care intervin rar, dar devastator. Pentru că de cele mai multe ori statul să îți deplângi soarta este echivalent cu a ți-o accepta așa cum vine ea. Ceea ce pe mine, oricât de fatalist aș fi, mă enervează. Așa că prefer să îți administrez un duș rece și să încerc să te trezesc. De cele mai multe ori, după nervii pe care ți-i fac de îți vine să îmi arunci cu ceva în cap :D, reușește abordarea. Așa sunt eu și slabe șanse să mă schimb :)

Vă pup :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Oameni și oameni”

  1. Tratamentul corect nu exista. Dar putem sa aflam cum e mai bine din greselile altora…, ale parintilor nostri, ale familie noastre si asa mai departe.
    Eu sunt de parere ca o cale de mijloc este impetuos necesara pentru ca, odrasla cum spui tu, sa aiba parte de un viitor echilibrat si o viata cat de cat normala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)