Mă scuzați că vă pun o astfel de întrebare…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Serios, e o întrebare ciudată, dar n0, v-am mai spus cum funcționez eu, dacă îmi intră ceva în cap și mă gâdilă, atunci dacă nu o rostesc, nu îmi mai dă pace :))

Așa că here it comes: voi folosiți mouseul la laptop sau lucrați fără? :)) Dap, știu, am și io niște subiecte de zici că nu am altceva mai bun de făcut =)) Dar totuși vă întreb pentru că mie mi-a intrat în obișnuiță să lucrez fără mouse când sunt la laptop. Cred că am ajuns să prestez așa din cauza multor scriituri executate pe genunchi, că no, așa e bloggerul când umblă mult, se apucă de introdus date în câmpul muncii cam de peste tot :))

Deci? La voi cum e? Și încă o dată scuze că vă rețin din muncă punând o întrebare atât de șuie :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

23 thoughts on “Mă scuzați că vă pun o astfel de întrebare…”

  1. Cred ca sunt abonatul tau la primele comentarii, si daca inca nu sunt – se pare ca am sanse mari sa fiu. Asa, bai sincer eu unul folosesc maus, nu pot fara. Daca nu am(s-a mai intamplat sa plec fara maus cu notebook-ul de acasa) ma misc ca un melc, nu dar randament deloc :)

  2. De preferat cu; e/sunt mai productiv. Dar depinde: daca sunt in deplasari frecvente – fara (ca laptopu’ e pe genunchi); daca e tractoru’ de acasa – cu (touchpad-u’ aluia e o mizerie mica si imprecisa); daca ma dau pe un laptop cu touchpad mai serios (de ex. un MacBook Pro, Vaio, etc.) – si cu si fara, in functie de ce mi se ofera.
    Cand nu esti in deplasare, tu cum preferi?

  3. cand am posibilitatea sa folosesc mouse-ul o fac cu cea mai mare placere. Dar daca sunt pe tren sau mai stiu eu pe unde si nu am unde sa asez mouse-ul atunci folosesc touchpad-ul.
    In majoritatea cazurilor mosue-ul.

  4. Teoretic pot lucra si fara mouse:) dar avand in vedere ca vreau sa fac lucurile repede folosesc mouse-ul, am unul wireless pe care il pot cara dupa mine:)
    Daca proiectez ceva n-am cum sa nu folosesc soarecu’ din dotare:))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)