Mă scuzați că vă pun o astfel de întrebare…

Serios, e o întrebare ciudată, dar n0, v-am mai spus cum funcționez eu, dacă îmi intră ceva în cap și mă gâdilă, atunci dacă nu o rostesc, nu îmi mai dă pace :))

Așa că here it comes: voi folosiți mouseul la laptop sau lucrați fără? :)) Dap, știu, am și io niște subiecte de zici că nu am altceva mai bun de făcut =)) Dar totuși vă întreb pentru că mie mi-a intrat în obișnuiță să lucrez fără mouse când sunt la laptop. Cred că am ajuns să prestez așa din cauza multor scriituri executate pe genunchi, că no, așa e bloggerul când umblă mult, se apucă de introdus date în câmpul muncii cam de peste tot :))

Deci? La voi cum e? Și încă o dată scuze că vă rețin din muncă punând o întrebare atât de șuie :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

23 thoughts on “Mă scuzați că vă pun o astfel de întrebare…”

  1. Cred ca sunt abonatul tau la primele comentarii, si daca inca nu sunt – se pare ca am sanse mari sa fiu. Asa, bai sincer eu unul folosesc maus, nu pot fara. Daca nu am(s-a mai intamplat sa plec fara maus cu notebook-ul de acasa) ma misc ca un melc, nu dar randament deloc :)

  2. De preferat cu; e/sunt mai productiv. Dar depinde: daca sunt in deplasari frecvente – fara (ca laptopu’ e pe genunchi); daca e tractoru’ de acasa – cu (touchpad-u’ aluia e o mizerie mica si imprecisa); daca ma dau pe un laptop cu touchpad mai serios (de ex. un MacBook Pro, Vaio, etc.) – si cu si fara, in functie de ce mi se ofera.
    Cand nu esti in deplasare, tu cum preferi?

  3. cand am posibilitatea sa folosesc mouse-ul o fac cu cea mai mare placere. Dar daca sunt pe tren sau mai stiu eu pe unde si nu am unde sa asez mouse-ul atunci folosesc touchpad-ul.
    In majoritatea cazurilor mosue-ul.

  4. Teoretic pot lucra si fara mouse:) dar avand in vedere ca vreau sa fac lucurile repede folosesc mouse-ul, am unul wireless pe care il pot cara dupa mine:)
    Daca proiectez ceva n-am cum sa nu folosesc soarecu’ din dotare:))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)