Ia să vedem cât de gașcă mă considerați voi pe mine

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

A fost nevoie să ajung la vârsta asta plină de experiență, ca să îmi dau seama că, de fapt, eu toată viața am făcut parte din găști. Încă de când îmi aduc aminte cât de cât mai serios, adică de prin clasa I, știu că deja făcusem gașcă cu Adi, Ovi, Gelu, Văru. Apoi, în liceu, aveam gașca de ”derbedei” cu Adi Grasu, Alinu, Ela, Nuțu. Iar la facultate, of, doamne, ce gașcă de demenți am putut avea, chiar dacă nu erau din același an cu mine :))

A face parte dintr-o gașcă (puteți să îi ziceți cum vreți, structură asociativă, grup profesional, dar tot gașcă rămâne, de fapt :D) este de cele mai multe ori echivalent cu a merge la cursuri la școala vieții. Pentru că în gașcă înveți ce înseamnă solidaritate, dar și ce înseamnă trădare; ce înseamnă victorie, dar și ce înseamnă mușcat de pumni la înfrângere; ce înseamnă prieteni, dar și ce înseamnă lipsa lor; în cele din urmă, ce însemni tu, dar și ce nu ai fi putut fi fără tovarășii tăi.

Îmi place când văd că brandurile mari folosesc ”gașca” pentru promovare. Așa cum o face Jacobs 3în1, așa că îi felicit corespunzător pe această cale :D. Îmi place tocmai din considerentele de mai sus. Și pentru că, sunt absolut sigur, gașca nu o să dispară niciodată. Și a fi om de gașcă o să însemne, mai ales în contextul cu internetul și alea alea, un fel de insignă cu statusul tău social imprimat pe ea :))

Și pentru că vă știu că și voi, cei care îmi faceți onoare să mă citiți, sunteți de gașcă :D, vreau să vă întreb așa direct, fără ocolișuri: voi în ce gașcă din cele de mai jos credeți că aș intra acuma (cu condiția să mă primească, desigur :D)? Nu de alta, dar tare vreau să știu cum mă vedeși voi pe mine din punctul ăsta de vedere :D

Și, firește, dacă vă coafează și aveți chef de fun, ia puneți mâna de vă înscrieți acolo, pentru că e vorba și de premii, pe lângă fun :)

Bun, acum vă dau descrierea găștilor. Vă rog să mă încadrați voi în una, în care credeți că mă potrivesc. Așa, așa loviți dur, nu vă sfiiți :))

Hi-Tech Armada sunt specia aparte a celor pasionati de tehnologie si informatie. Ei isi masoara viata in GB si o traiesc prin download. Ii recunosti usor – au cel putin un accesoriu ce inmagazineaza tone de informatie, comprimata, ambalata in pixeli, depozitata pe un microcip aproape invizibil. Au mereu lumea cu ei, in format HD, 3D, 3G. Pentru ei, ecranele tactile sunt o a doua piele, webcam-urile – inca o pereche de ochi, cu care- arunca priviri curioase la distante infinit mai mari. Sunt conectati, logati, online. Pasionati de gadget-uri, de aplicatiile abia lansate, gameri impatimiti. Intr-un cuvant – oameni.1.1.

Cei din Mondo Runners si-au propus sa cucereasca lumea. S-o redescopere, s-o reinventeze daca e cazul. Vor sa vada tot ce-a vazut omul de-a lungul istoriei, de pe malurile oceanelor pana-n cele mai indepartate colturi ale planetei. Pornesc la drum in zbor, la pas, in spatele volanului sau dintr-un compartiment de tren. Sunt pasionati de calatorii, de cunoasterea civilizatiilor terestre. Pentru ei nu exista distante prea lungi sau locuri neinteresante. Stiu sa  afle frumusetea in orice peisaj, sa recunoasca spectaculosul in mijlocul oricarei culturi. Gata sa experimenteze, sa admire si chiar sa adopte elemente ale popoarelor lumii. Prin definitie – exploratori si aventurieri.

Galactic Players intra in competitie in primul rand pentru ca asta le e firea: sunt in permanenta intrecere. Cu secundele, cu gravitatia ori cu niste centimetri in plus. Sangele lor curge cu cel putin o viteza mai mult, pentru ca sunt mereu in miscare. Pasionati de sport, sub orice forma, pe orice suprafata, in orice arena. Ii stiu secretele, il comenteaza, il practica. Fac spectacol chiar si atunci cand doar isi sustin favoritii. Sunt autoproclamatii regi ai gazonului. Recunoscuti ca stapani ai asfaltului. Admirati ca maestri ai aerului si apei. Stralucind ei insisi sub stralucirea reflectoarelor, doborand recorduri doar de ei stiute. Sunt dinamismul in stare pura.

Boom-Blastin’ Maniacs au sunetul in ADN. Pana si gandurile lor sunt insotite de coloana sonora. Isi traiesc viata in bounce, cu volumul dat la maximum. Cand nu fac muzica nu rezista sa nu o asculte. Si invers. Si-au dezvoltat un limbaj alternativ, comunica prin versuri, beat-uri, rime, riff-uri. Inregistreaza, redau, mixeaza, compileaza, stocheaza, sampleaza. Scratch-urile sunt modul lor de-a se face auziti in multime. Microfonul – cea mai blanda arma din lume. Chitara si tobele – mica lor armata de acorduri care-I reprezinta. DJ. VJ. MC. Creatorii Planetari ai Muzicii si Ritmului.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Ia să vedem cât de gașcă mă considerați voi pe mine”

  1. Cumva îi fi fiind din rândul maramureşenilor, zic?
    (maramureşeni, adică ăia definiţi prin compilaţia: H-T A/ „într-un cuvânt , oameni, unu şi unu” („… / cu oameni fără pereche”) + MR/ „pentru ei nu există distanţe prea lungi” + GP/ „doborând recorduri” + B-B M/ „creatori planetari ai muzicii”); non-moroşenii or să-mi ierte dezvoltarea landscape-laudatoris dar aşa-i acum, în zilele astea, cu sarbătoarea cu brand de castane, ne mai scapă câte-o vorbă cu plus despre minunatele locuri şi oamenii aferenţi / nu că aş participa eu la vrun eveniment cu castane, că nici barem în judeţ n-oi fi, merg la Cluuuj, da, ăla cu u lung, să prezint cât şi cum pot digitiza eu nişte anume alea, dupe cum le zice lor nomenclatura care este.
    – versiunea de rezervă a comm: ce mai întrebi unde te-ncadrezi, păi nu-i clar?? (-n… China??!! :)) ); fiecare cu ce-are, spre ex. eu direct-n roi ş.a.m.d. :))
    – next version of ză comm: ai întrebat în titlu „cât” şi-ai pus 4 variante, deci … hmm… calculăm… 400% ?? Poate se va plusa… (oricum, dă cu +)

  2. Pingback: Campaniile saptamanii 19-25 septembrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)