Acum aveți ocazia să deveniți Bloggeri Europeni

De mai bine de 3 ani de când am început această aventură frumoasă cu blogul, am văzut cum bloggerii au crescut de la niște unii care scriu te miri ce pe nu știu unde la surse pentru presa clasică, la a fi invitați pe la televiziuni, pe la evenimente (uneori ca bloggeri oficiali sau acreditați), la a participa în campanii (din ce în ce mai multe și mai diversificate), ajungând în acest moment să fie considerați cetățeni de nădejde în Republica 2.0 :) Iar mersul firesc al lucrurilor… merge înainte :))

Acum aveți posibilitate să deveniți Bloggeri Europeni. Pentru că Reprezentanța Comisiei Europene în România a decis că e vremea ca bloggerii români să fie recunoscuți așa cum trebuie, iar europenismul lor să fie scos la iveală :)

Este un moment mare pentru noi, bloggerii din România. Pentru că atunci când Comisia Europeană consideră că avem ceva de spus și ne invită să facem parte dintr-o campanie lansată la nivel european, eu unul zic că avem motive să zâmbim și să ne simțim mândri :)

Vă invit să le arătăm că merităm această încredere. Și vă rog să priviți participarea la această campanie nu doar prin prisma premiilor, care sunt deloc de neglijat, desigur, ci prin dorința voastră de a vă face cunoscuți și de a arăta că blogosfera noastră face parte din Europa, din toate punctele de vedere. Este, dacă vreți, un examen de maturitate pe care îl dăm cu toții și care sper din tot sufletul să fie trecut de cât mai mulți bloggeri români :)

Vom mai povesti pe tema aceasta. Deocamdată aștept părerile voastre despre această ispravă :)

PS. Da, sunt extraordinar de mândru că această campanie de se derulează prin Blogal Initiative și de aceea mulțumesc din tot sufletul celor de la Reprezentanța Comisiei Europene în România și de la Chelgate pentru încrederea acordată :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Acum aveți ocazia să deveniți Bloggeri Europeni”

  1. Pingback: Campaniile saptamanii 19-25 septembrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

  2. Pingback: Acum aveți ocazia să deveniți Bloggeri Europeni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)