Pune mâna pe Drupal şi bagă Open-Source măcar un an!

Ce vedeți mai jos este un anunț. Pe care l-am primit pe mail de la cei de la Zitec. Și care mi-a plăcut atât de tare, încât i-am dat copy/paste :)) Inclusiv titlul le aparține, așa că astăzi nu îmi merit banii =))

Dacă tot e vacanţa pe terminate, azi m-am gândit să vă semnalez un internship într-ale dezvoltării web, în cadrul Zitec. Să vă povestesc despre ce e vorba:  internshipul este pentru studenţi sau absolvenţi care abia au făcut paşi în lumea dezvoltării – mai precis a Drupalului şi se vrea a fi dat pe mâinile a cel puţin 3 tineri începând cu luna noiembrie, pentru o perioadă de 6 luni. Programul va fi unul flexibil, de 6h/zi şi, cine ştie, poate se transformă în job, dacă se aliniază astrele în format PHP. Numa zic.

Ce skilluri trebuie să dovediţi ca să participaţi la internship? O nimica toată: să aveţi idee cu ce se mănâncă PHP, MySQL, HTML, Java Script sau Apache, să convingeţi echipa de HR că arde pasiunea de dezvoltator în voi şi să daţi dovadă de poftă de lucru şi entuziasm!

Dacă totul merge strună la interviu, vă aşteaptă cel puţin jumătate de an de programare în Drupal alături de echipa Zitec, proiecte interesante şi jobul de care ziceam mai sus.

Şi cam acestea fiind spuse, curaj şi zgomot de taste în forma de CV pe adresa hr at zitec.ro sau daţi de ştire pe la cunoscuţi, dacă-i ştiţi amatori de astfel de anunţuri.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Pune mâna pe Drupal şi bagă Open-Source măcar un an!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)