Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Pune mâna pe Drupal şi bagă Open-Source măcar un an!

Ce vedeți mai jos este un anunț. Pe care l-am primit pe mail de la cei de la Zitec. Și care mi-a plăcut atât de tare, încât i-am dat copy/paste :)) Inclusiv titlul le aparține, așa că astăzi nu îmi merit banii =))

Dacă tot e vacanţa pe terminate, azi m-am gândit să vă semnalez un internship într-ale dezvoltării web, în cadrul Zitec. Să vă povestesc despre ce e vorba:  internshipul este pentru studenţi sau absolvenţi care abia au făcut paşi în lumea dezvoltării – mai precis a Drupalului şi se vrea a fi dat pe mâinile a cel puţin 3 tineri începând cu luna noiembrie, pentru o perioadă de 6 luni. Programul va fi unul flexibil, de 6h/zi şi, cine ştie, poate se transformă în job, dacă se aliniază astrele în format PHP. Numa zic.

Ce skilluri trebuie să dovediţi ca să participaţi la internship? O nimica toată: să aveţi idee cu ce se mănâncă PHP, MySQL, HTML, Java Script sau Apache, să convingeţi echipa de HR că arde pasiunea de dezvoltator în voi şi să daţi dovadă de poftă de lucru şi entuziasm!

Dacă totul merge strună la interviu, vă aşteaptă cel puţin jumătate de an de programare în Drupal alături de echipa Zitec, proiecte interesante şi jobul de care ziceam mai sus.

Şi cam acestea fiind spuse, curaj şi zgomot de taste în forma de CV pe adresa hr at zitec.ro sau daţi de ştire pe la cunoscuţi, dacă-i ştiţi amatori de astfel de anunţuri.

4 comentarii la “Pune mâna pe Drupal şi bagă Open-Source măcar un an!

 1. Cristi Mirt Reply

  Oare se poate și dacă sunt student în afară? Sau trebuie să lucrez la ei, să fiu prezent fizic acolo?

 2. Cosmin Bulgaru Reply

  Cred că trebuie să locuiești în România. Altfel cum te școlesc?

 3. Cristi Mirt Reply

  @Cosmin Bulgaru Mda, cam ai dreptate :))

 4. Bicky Reply

  @cristi, @cosmin: aveti dreptate! trebuie sa fii prezent la sediul companiei, 6 ore pe zi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.