Există colecționari de casete? De alea audio

Later edit: În primul rând vă mulțumesc pentru că ați reacționat (vă știți voi care sunteți…) la ce am zis mai jos și m-ați făcut să mă răzgândesc. Căci da, m-am răzgândit și nu le mai dau :) Rareori fac așa ceva, dar de data asta, fiind ceva de suflet, îmi dați voie să îmi retrag ce am zis, da? :)) Mulțumesc pentru înțelegere.

Erau vremuri, prin 91-92 când era o întreagă aventură să pui mâna pe o caseta cu ceva trupă care îți plăcea ție ca lumea. Eu unul eram un pic mai fericit, căci noi, în Baia Mare, aveam un circuit care aducea casete din Germania via Ungaria și ne venea destul de repede muzica. Dar ne și costa. Dar merita :) Apoi, prin 94-96, în București, aveam niște băieți care vindeau casete la tarabă în Romană. Și cărora le dădea o listă cu ce mă interesa, iar ei mă anunțau când le aveau. Piratate la greu, vă dați seama, dar așa nu mă interesa pe mine atunci chestia aia :)) Apoi lumea s-a schimbat, a apărut CD-ul, apoi mp3-ul, apoi toate alealalte și uite că am ajuns să vedem casestele astea ca pe niște chestii de colecție. În timp am tot scăpat de sutele de casete pe care le aveam, le-am dat pe la prieteni, pe la cunoștințe, care cum le doarea. Dar tot am mai ținut câteva așa pentru mine.

Dar a venit momentul să mă despart și de ele :) Este, dacă vreți, un gest simbolic de trimitere a trecutului acolo unde îi este locul, în amintire. Bine, e drept că tot mi-am mai păstrat câteva de alea speciale rău, cu autografe sau rarități, dar grosul îl dau.

Așa că daca există dintre voi oameni care colecționează casete sau care cred că ar putea face ceva mai bun cu ele, dați-mi un semn pe cristi.china pe gmail. Și cele câteva zeci de casete (hard and heavy majoritar) își găsesc un nou stăpân :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Există colecționari de casete? De alea audio”

  1. Si eu cumparam la greu casete audio prin anii ’90, din toate genurile care-mi placeau (bine, poate mai putin rock). Acum le pastrez ca pe un obiect de cult. Ma surprinde ca tu ai decis sa-ti vinzi o buna parte din colectie.

  2. Pingback: Pavel IonuţPavel Ionuţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)