Respect, Bogdan, respect!

Când m-am întâlnit cu Bogdan Antohe, anul trecut, să îmi povestească despre ce vrea să facă și cum vrea să implice bloggeri în Triathlon Challenge Mamaia, mi se părea oarecum ciudat ca un om cu un teribil bun simț și cu un zen fantastic să se apuce să facă o ispravă atât de masivă :)) Căci, firește, în capul meu, ziceam că trebe să fii genul ăla de tupeist și descurcăreț să îți iasă așa ceva :) Dar anul trecut i-a ieșit ce a vrut să facă și a ieșit foarte bine și pentru bloggeri.

Dar anul acest Bogdan, secondat de Vlad Dulea, un alt om de un bun simț fantastic, a vrut mai mult. Și a pus atâta patos în ce mi-a propus, încât m-am lăsat luat de val. Și nu am regretat nici o secundă. Pentru că ce au reușit cele 5 echipe ale bloggerilor în competiția de pe malul mării m-a umplut de emoție și de speranță.

A scris Bogdan foarte bine, sintetizat, cu premii și planuri de viitor, ce și cum. Nu mai reiau aici :) Dar tot vă mai zic că Bogdan mi-a câștigat forever respectul pentru modul în care a organizat, alături de Vlad Stoica și de colegii din Smart Atletic și cu inimoșii voluntari, Triathlon Challenge. Și cum s-a comportat cu noi, bloggerii, prezenți la eveniment. Pentru că indiferent câtă treabă avea de făcut (și a fost grămadă pe capul lui…) a reușit mereu să își facă timp să ne întrebe dacă totul e ok, să vorbească cu noi, să ne simtă alături de el. Pentru mine, tot ce a arătat Bogdan în acel weekend a fost un exemplu de mare, mare om. Respect!

Iar noi am reacționat cu mare drag și simpatie, după cum puteți vedea în filmul de mai jos :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Respect, Bogdan, respect!”

  1. Mare om, mare caracter, vorba aia!
    Bogdan a rezistat eroic la toate intrebarile si nedumeririle noastre :D Si ne-a mai dat si premii, mai!

    Ne vedem la urmatoarele evenimente de acest fel. Eu iti multumesc si tie, Cristi, fiindca ai fost sustinatorul nostru nr.1! :)

  2. Cristi, îți mulțumesc pentru aprecieri și, mai mult decât atât, pentru faptul că ai zis „da”. Mai departe, lucrurile se mișcă. Totul e să faci cu drag. Așa devine o normalitate :))

    Nu pot decât să mă bucur că am deschis apetitul pentru acest tip de concurs. Că Vlad a luat microbul anu trecut. Că cele 5 echipe de anul ăsta (cu tot cu Andra) vor mai mult. Vă mulțumesc tuturor și…pe cai! :-D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)