Respect, Bogdan, respect!

Când m-am întâlnit cu Bogdan Antohe, anul trecut, să îmi povestească despre ce vrea să facă și cum vrea să implice bloggeri în Triathlon Challenge Mamaia, mi se părea oarecum ciudat ca un om cu un teribil bun simț și cu un zen fantastic să se apuce să facă o ispravă atât de masivă :)) Căci, firește, în capul meu, ziceam că trebe să fii genul ăla de tupeist și descurcăreț să îți iasă așa ceva :) Dar anul trecut i-a ieșit ce a vrut să facă și a ieșit foarte bine și pentru bloggeri.

Dar anul acest Bogdan, secondat de Vlad Dulea, un alt om de un bun simț fantastic, a vrut mai mult. Și a pus atâta patos în ce mi-a propus, încât m-am lăsat luat de val. Și nu am regretat nici o secundă. Pentru că ce au reușit cele 5 echipe ale bloggerilor în competiția de pe malul mării m-a umplut de emoție și de speranță.

A scris Bogdan foarte bine, sintetizat, cu premii și planuri de viitor, ce și cum. Nu mai reiau aici :) Dar tot vă mai zic că Bogdan mi-a câștigat forever respectul pentru modul în care a organizat, alături de Vlad Stoica și de colegii din Smart Atletic și cu inimoșii voluntari, Triathlon Challenge. Și cum s-a comportat cu noi, bloggerii, prezenți la eveniment. Pentru că indiferent câtă treabă avea de făcut (și a fost grămadă pe capul lui…) a reușit mereu să își facă timp să ne întrebe dacă totul e ok, să vorbească cu noi, să ne simtă alături de el. Pentru mine, tot ce a arătat Bogdan în acel weekend a fost un exemplu de mare, mare om. Respect!

Iar noi am reacționat cu mare drag și simpatie, după cum puteți vedea în filmul de mai jos :)

5 comentarii la “Respect, Bogdan, respect!

 1. Elena Răspunde

  Mare om, mare caracter, vorba aia!
  Bogdan a rezistat eroic la toate intrebarile si nedumeririle noastre :D Si ne-a mai dat si premii, mai!

  Ne vedem la urmatoarele evenimente de acest fel. Eu iti multumesc si tie, Cristi, fiindca ai fost sustinatorul nostru nr.1! :)

 2. Gospodina Răspunde

  Va multumim pentru curajul de care dati dovada an de an!

 3. Laci Răspunde

  Eu nu stiu cum a reusit sa ramana atat de calm tot timpul…. Cand cineva il intreba aceeasi chestie a nspea oara el calm explica inca o data :)

 4. Mihai Teodorescu Răspunde

  Un exemplu pentru multi :)

 5. Bogdan Antohe Răspunde

  Cristi, îți mulțumesc pentru aprecieri și, mai mult decât atât, pentru faptul că ai zis „da”. Mai departe, lucrurile se mișcă. Totul e să faci cu drag. Așa devine o normalitate :))

  Nu pot decât să mă bucur că am deschis apetitul pentru acest tip de concurs. Că Vlad a luat microbul anu trecut. Că cele 5 echipe de anul ăsta (cu tot cu Andra) vor mai mult. Vă mulțumesc tuturor și…pe cai! :-D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: