De unde vă vine cel mai mult spam?

Spam, adică mesaje nesolicitate in sensul larg. Căci oriunde te-ai întoarce nu mai scapi de ele. Și vin, vin în continuare. Sigur că mailul a fost asociat cu spamul, dar să nu uităm mizeriile care ne vin pe faceboo, pe mess sau pe twitter, ca să zic doar de câteva surse.

Așa că am o curiozitate. Adică vreau să văd daca topul meu în ceea ce privește sursele de spam este cam cum îl aveți și voi. Drept pentru care vă rog să votați la sondajul de mai jos. Multam :)

[polldaddy poll=5484191]

8 comentarii la “De unde vă vine cel mai mult spam?

 1. Jteph Răspunde

  Cel mai mult spam îl primesc pe blog. Undeva la 300 + pe zi.

 2. Dan Pandrea Răspunde

  Primesc foarte mult spam in offline. Deschid cutia postala de la parter si zboara peste mine oferte de la hypermarketuri, termopane si carti. Pacat ca nu pot sa ma dezabonez.

 3. Red9 Răspunde

  De pe mail. Faze cu „a murit tata si mi-a lasat nustiucate milioane de dolari, si am nevoie de un cont unde sa ii depun” si cele tipice cu viagra/cialis. Ma mai sacaie si FB-ul + blogul, unde sunt sute de commenturi de tip spam. Dar…. traiasca Akismet-ul. :D

 4. roscabgdn Răspunde

  Cel mai mult spam e pe blog, apoi pe mail. Ce poti sa faci, unii castiga bani din treaba asta :))

 5. Glass and Iron Răspunde

  Casutele postale, cea fizica si cea virtuala, cate ceva. In cea fizica ma „budusesc” cu tot felul de fituici – le zic ancestral, arunc gunoaiele la cos si gata. Nu ma pot „dezabona”. In cea virtuala ma invita sa …, imi ofera …, momentul vietii, tot felul si apoi ma pun sa „DEZABONARE” daca nu imi convine – asijiderea (cu ancestralul). Arunc gunoaiele, le cer sa ma scuteasca si ma lasa in pace.

  Cel mai mult spam este la TV – in draci ! Le pot cere sa ma scuteasca de gunoaie dar ar zice ca face reiting adica e „la cererea telespectatorilor”. Pot sa ma dezabonez dar ar insemna sa pierd si informatia utila.

 6. demostene Răspunde

  Mie imi vine cel mai mult spam direct in casuta postala de la Cora, Kaufland, XXL si alte super/mega/hiper marketuri :)

 7. Daniela Răspunde

  YM si blog.

 8. Inchirieri Masini Răspunde

  Mail, cu siguranta. Si in ultima vreme de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: