De unde vă vine cel mai mult spam?

Spam, adică mesaje nesolicitate in sensul larg. Căci oriunde te-ai întoarce nu mai scapi de ele. Și vin, vin în continuare. Sigur că mailul a fost asociat cu spamul, dar să nu uităm mizeriile care ne vin pe faceboo, pe mess sau pe twitter, ca să zic doar de câteva surse.

Așa că am o curiozitate. Adică vreau să văd daca topul meu în ceea ce privește sursele de spam este cam cum îl aveți și voi. Drept pentru care vă rog să votați la sondajul de mai jos. Multam :)

[polldaddy poll=5484191]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “De unde vă vine cel mai mult spam?”

  1. De pe mail. Faze cu „a murit tata si mi-a lasat nustiucate milioane de dolari, si am nevoie de un cont unde sa ii depun” si cele tipice cu viagra/cialis. Ma mai sacaie si FB-ul + blogul, unde sunt sute de commenturi de tip spam. Dar…. traiasca Akismet-ul. :D

  2. Casutele postale, cea fizica si cea virtuala, cate ceva. In cea fizica ma „budusesc” cu tot felul de fituici – le zic ancestral, arunc gunoaiele la cos si gata. Nu ma pot „dezabona”. In cea virtuala ma invita sa …, imi ofera …, momentul vietii, tot felul si apoi ma pun sa „DEZABONARE” daca nu imi convine – asijiderea (cu ancestralul). Arunc gunoaiele, le cer sa ma scuteasca si ma lasa in pace.

    Cel mai mult spam este la TV – in draci ! Le pot cere sa ma scuteasca de gunoaie dar ar zice ca face reiting adica e „la cererea telespectatorilor”. Pot sa ma dezabonez dar ar insemna sa pierd si informatia utila.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)