Tocmai ce am cumpărat reclamă de 100 RON pe un blog

Viața nu e mereu așa cum ne-o dorim și de multe ori nevoia ne împinge să încercăm tot ce poate fi încercat. Sigur că există și opțiunea de a sta degeaba și a-ți deplânge soarta, dar eu resping din start astfel de atitudini. Prefer oricând varianta lui ”hai să încerc să fac ceva”, chiar dacă acel ”ceva” nu îți iese din prima sau nu e pe placul unora. Dar măcar încerci, nu stai cu mâinile în sân, înțelegi că singurul om care îți poate spune ce să faci cu viața ta ești doar tu.

Așa a făcut și Andreea. Care se confruntă cu anumite probleme. Și în loc să stea să își plângă de milă, și-a luat inima în dinți și a lansat provocarea aceasta. Respect inițiativa ei și modul sincer în care pune problema. De aceea am cumpărat reclamă pe blogul ei în valoare de 100 RON.

Vă invit și pe voi măcar să vă uitați peste ce spune Andreea acolo. Și apoi să decideți cum credeți că e mai bine. Mulțumesc.

7 comentarii la “Tocmai ce am cumpărat reclamă de 100 RON pe un blog

 1. Valy Răspunde

  Frumos! Bine ca observa cine poate da :). Ceva asemanator am scris si eu zilele trecute, dar vad ca inca nu a observat cine trebuie.

  Sa ii uram bafta fetei!

 2. Mr. Cabo Răspunde

  Ti-am luat-o inainte cu ajutorul, dar nu am inca un cont IBAN de la Andreea unde sa fac mica donatie. Tu in ce cont ai platit ?

 3. nonick Răspunde

  Din pacate procedand asa violeaza TOS-ul wordpress.com

 4. Pardau Ciprian Răspunde

  Te felicit pentru gestul pe care l-ai facut. Fata a cerut o suma modesta de 30 lei iar tu ia-i oferit 100 lei, asta inseamna ca esti un om cu suflet…mare!! Tot respectul din partea mea.

  Din pacate, si eu ma pregatesc de scoala, asa ca nu o pot ajuta financiar, dar voi scrie un articol cu link catre articolul ei. Poate cativa din cititorii mei vor fi dispusi sa o ajute :)

 5. Pardau Ciprian Răspunde

  Revin cu o completare la mesajul meu anterior: aici este articolul scris de mine pe aceasta tema: http://ciprianfoto.blogspot.com/2011/09/anunt-umanitar-si-bloggerii-pot-ajuta.html

  Daca crezi ca fac spam, poti sterge linkul, imi cer scuze!

 6. Daemon Răspunde

  Frumos gestul ;)

 7. Vlad Herman Răspunde

  Un gest mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: