Tocmai ce am cumpărat reclamă de 100 RON pe un blog

Viața nu e mereu așa cum ne-o dorim și de multe ori nevoia ne împinge să încercăm tot ce poate fi încercat. Sigur că există și opțiunea de a sta degeaba și a-ți deplânge soarta, dar eu resping din start astfel de atitudini. Prefer oricând varianta lui ”hai să încerc să fac ceva”, chiar dacă acel ”ceva” nu îți iese din prima sau nu e pe placul unora. Dar măcar încerci, nu stai cu mâinile în sân, înțelegi că singurul om care îți poate spune ce să faci cu viața ta ești doar tu.

Așa a făcut și Andreea. Care se confruntă cu anumite probleme. Și în loc să stea să își plângă de milă, și-a luat inima în dinți și a lansat provocarea aceasta. Respect inițiativa ei și modul sincer în care pune problema. De aceea am cumpărat reclamă pe blogul ei în valoare de 100 RON.

Vă invit și pe voi măcar să vă uitați peste ce spune Andreea acolo. Și apoi să decideți cum credeți că e mai bine. Mulțumesc.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Tocmai ce am cumpărat reclamă de 100 RON pe un blog”

  1. Te felicit pentru gestul pe care l-ai facut. Fata a cerut o suma modesta de 30 lei iar tu ia-i oferit 100 lei, asta inseamna ca esti un om cu suflet…mare!! Tot respectul din partea mea.

    Din pacate, si eu ma pregatesc de scoala, asa ca nu o pot ajuta financiar, dar voi scrie un articol cu link catre articolul ei. Poate cativa din cititorii mei vor fi dispusi sa o ajute :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)