Promovăm designeri. De logo. Cum putem, și noi :)

După mintea mea, a avea în fiecare săptămână câte un logo diferit pentru Blogal Initiative este fix în spiritul acestei inițiative :D Pe lângă ce am scris când am lansat isprava pe site, aș mai face câteva precizări și acilea.

Din start zic (căci știu că mulți nu citiți toată postarea :D) că toți cei care vor realiza câte un logo vor avea imperiala ocazie să fie menționați acilea pe chinezu.eu, cu mulțumirile de rigoare :D

Deja știți că mi-am făcut un obicei din a încerca, atâta cât pot și io în blogosfera asta a noastră, să ajut cât pot. Sigur că nu îmi iese mereu și unii mă acuză de niște lucruri de aș râde masiv, dacă nu mi-ar veni să plâng. Dar dă-i pace că io mă încăpățânez cu o consecvență demnă de o cauză mai bună, desigur, să merg pe drumul ăsta.

Știu că sunt mulți printre voi care au talent la chestii de astea de design la care nu mă pricep eu :)) Dar că sunt prea puține ocaziile în care puteți să arătați acest talent. Ei bine, recunosc, la voi m-am gândit în primul rând când am lansat chestiunea cu pricina :) Sper să înțelegeți gestul meu ca atare :)

În plus, am văzut de multe ori oameni care ziceau că se au cu designul care criticau ce făceau alții, dar, cum e obiceiul pe la noi, nu veneau cu alte propuneri. Acum au și posibilitatea asta. Atâta câtă este. Dacă vor alege să profite de ea sau nu, asta nu mai e treaba mea, firește.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Promovăm designeri. De logo. Cum putem, și noi :)”

  1. Pingback: Trei logouri pentru Blogal Initiative | SanduIonut.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)