Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Promovăm designeri. De logo. Cum putem, și noi :)

După mintea mea, a avea în fiecare săptămână câte un logo diferit pentru Blogal Initiative este fix în spiritul acestei inițiative :D Pe lângă ce am scris când am lansat isprava pe site, aș mai face câteva precizări și acilea.

Din start zic (căci știu că mulți nu citiți toată postarea :D) că toți cei care vor realiza câte un logo vor avea imperiala ocazie să fie menționați acilea pe chinezu.eu, cu mulțumirile de rigoare :D

Deja știți că mi-am făcut un obicei din a încerca, atâta cât pot și io în blogosfera asta a noastră, să ajut cât pot. Sigur că nu îmi iese mereu și unii mă acuză de niște lucruri de aș râde masiv, dacă nu mi-ar veni să plâng. Dar dă-i pace că io mă încăpățânez cu o consecvență demnă de o cauză mai bună, desigur, să merg pe drumul ăsta.

Știu că sunt mulți printre voi care au talent la chestii de astea de design la care nu mă pricep eu :)) Dar că sunt prea puține ocaziile în care puteți să arătați acest talent. Ei bine, recunosc, la voi m-am gândit în primul rând când am lansat chestiunea cu pricina :) Sper să înțelegeți gestul meu ca atare :)

În plus, am văzut de multe ori oameni care ziceau că se au cu designul care criticau ce făceau alții, dar, cum e obiceiul pe la noi, nu veneau cu alte propuneri. Acum au și posibilitatea asta. Atâta câtă este. Dacă vor alege să profite de ea sau nu, asta nu mai e treaba mea, firește.

11 comentarii la “Promovăm designeri. De logo. Cum putem, și noi :)

 1. Ionut Reply

  o idee binevenita, ia sa-mi bag si eu nasul prin photoshop :D

 2. Daniela Reply

  Photoshop e un program strain pentru mine desi il detin.

 3. Roby Reply

  din pacate urasc photoshopul,asa ca nu te pot ajuta,dar sigur se vor gasi destui!!:D

 4. roscabgdn Reply
 5. Vasile Manu Reply

  io il votez pe a lui Bogdan, ca ii cel mai tare :)

 6. sorin neagu Reply

  nici nu ma mai chinui… logo-ul lui bogdan e prea bun ;) exprima fix spiritul blogal initiative

 7. Gospodina Reply

  Intradevar, Bogdan a facut ceva profi…..

 8. roscabgdn Reply

  multumesc pentru aprecieri :D

 9. Zoltan Sebestyen Reply

  Daca nu e prea tarziu, mi-ar face placere sa particip cu o propunere: http://tinyurl.com/bilogo Sunt sigur ca pe tricouri (si pe alte materiale promotionale) ar arata excelent. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.