29.04.2017

Câteva linkuri sportive de duminică

Later edit: încă un articol care îmi dă apă la moară teoriei (pe care o să o expun mai încolo, cu temeinicie) că un blogger scrie, de cele mai multe ori, mult mai bine decât un jurnalist. Nu orice blogger și nu oricând, desigur :)

De multă vreme nu am mai scris ceva cu atâta enervare. Poate am exagerat, poate, zic, dar am ajuns la un nivel în care nu mai suport mizeria asta, nu o mai suport, mai ales când se întâmplă sub ochii noștri și suntem luați de proști.

De fiecare dată când văd un astfel de om, mă simt mai inspirat, mai optimist, mai motivat să văd că lumea e mai frumoasă decât se chinuie unii să ne facă să ceredem :)

Eu unul zic că e doar neputință. Atât.

Astăzi încep Campionatele Mondiale de Canotaj. Să le ținem pumnii canotorilor noștri, printre puținii sportivi români care nu ne-au făcut de râs în ultima vreme.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Una e produsul, alta e brandul. La mine, cel putin…

Cristian Dehelean: ”Scrisul rămâne cel mai bun psiholog”

3 comentarii

 1. duminică, 28 august 2011, 13:59

  succes celor de la canotaj! ca cu restul sporturilor…mai bine nu le tinem pumnii ca numa ne fac de ras,numa scandaluri..

  Răspunde
 2. duminică, 28 august 2011, 23:40

  Succesuri!

  Răspunde
 3. luni, 29 august 2011, 07:01

  […] vreo două luni în urmă, când i-am fost oaspete stimabilului Chinezu şi ne-am decis să facem schimb de cărţi, mi-a picat în mâini o broşură, foarte utilă, […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *