Știri de pe frontul personal 2.0

Permiteți-mi să raportez!

Continuăm să avansăm palmă cu palmă pe frontul deschis de cei care ne-au atacat pentru a câștiga netbookul Toshiba. Încercăm să îi oprim și pe cei care vor să sare cu parașuta, dar o să fie greu. Să trăiți!

Am încheiat cu succes campania de cucerire a Aradului, deși au fost cam puțini apți combatanți, dar a fost o lecție despre cum trebuie să abordăm pe viitor blogosferele locale. Să trăiți!

Am trimis spioni la Festivalul Peninsula, ca să asigure ordinea și disciplina și să vadă cum se distrează tineretul care nu se află în apărarea patriei. Să trăiți!

Am aflat că cei din plutonul DreamTeamRO au nevoie de o baterie de ajutor pentru a desemna ceva răcani care să primească o porție de premii. Să trăiți”

În ceea ce privește pregătirea sportivă, programul decurge normal, întru cinstea și onoarea întregului detașament. Să trăiți!

Continuăm să fim prezenți la cursurile de ideologie politică, dar doar în limita timpului disponibil și în funcție de situația pe fronturile celelalte. Să trăiți!

Serviciul de spionaj ne spune că se pregătește re-deschiderea frontului de Maramureș, în acest sens am trimis niște trupe la frontieră. Să trăiți!

Am plecat înapoi în front. Să trăiți!

6 comentarii la “Știri de pe frontul personal 2.0

 1. Pandutzu Răspunde

  soldat Pandutzu, permiteti sa raportez:

  Joi plec spre Peninsula. Promit sa ma intorc cu multe poze, amintiri de neuitat si articole misto pe blog.

  terminat!

 2. Marius Răspunde

  Ipotetic vorbind, nici daca-as avea bulanul lui Sorin Neagu si-as castiga saritura aia cu parasuta nu mi-as lasa corpul atarnat de ceva panza. Mai am pana la 21.

 3. Haotik Răspunde

  Soldat Haotik, permiteti sa raportez dupa fontul de sud.
  Facut haos in blogosfera,
  Facut haos in limba romana.
  Facut pregatiri pentru saltul cu parasuta.
  Facutt multe, vazut putine. Pregatim un atack secret la Webstock.

 4. tigara electronica Răspunde

  si eu as merge la Peninsula anul asta, dar nu imi permite timpul; si din pacate nici portofelul! multa distractie pacolo pentru cine merge :)

 5. Bass player Răspunde

  Exista posibilitatea sa sustinem pe cineva dintre participanti la concursul azerty.ro? Mersi!

 6. cutiuta-milei Răspunde

  frate, da-mi si mie un om cu care sa merg in tren pana la tg mures. sunt 450 de km iar acceleratul face pana acolo „decat” 11 ore. de la blogal nu vine nimeni ? :D
  tu ce pazesti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: