Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Supărări de bloggeri pe blogger

Mă știți deja că sunt un tip dintr-o bucată. Una mai pătrățoasă, mai din topor, mai de la peluză, cum ar veni. Dar măcar le zic direct, chiar dacă uneori sar și io calul, ca tot omul. Numai că, vedeți voi, am și io limitele mele. Unele chiar foarte limitate, dacă îmi permiteți. Și nu reușesc mereu să rămân zen, așa cum ar trebui.

În ultima vreme am reușit să supăr multă lume. Cu voie sau, de cele mai multe ori, fără voie. Dar parcă de ce s-a întâmplat asta nici nu mai contează. Unii s-au supărat. Punct. Despre ei aș vrea să vorbesc în rândurile care urmează. Și, atât cât contează și cât nu prea contează, să îmi cer scuze. Că așa e frumos.

Nu o să reușesc niciodată să vă mulțumesc pe toți. Dar, pe de altă parte, nici nu mi-am propus așa ceva. Nici nu aș reuși, firește. Sunteți prea mulți și, de multe ori, prea faini ca să se întâmple așa ceva. Căci și de aia e faină blogosfera asta a noastră, te surprinde mereu și mereu. Și așa trebuie să rămână.

Evident, sunt primul care o recunosc că uneori îmi dă cu virgulă. Și că am momente în care, ca să o zic așa mai pe ocolite, aș fi putut lua o decizie mai bună. Numai că, vedeți voi, nu e ca și cum aș avea toate soluțiile și toate răspunsurile într-un sertărel pe care să îl deschid atunci când am nevoie și vi le arăt. Tot ce fac sunt niște încercări. Mai mult sau mai puțin reușite, asta e chestiune de păreri și de gusturi. Eu unul cred în ceea ce fac și merg înainte pe drumul meu.

Părerile voastre, v-am spus asta de multe ori, m-au ajutat teribil să înțeleg ce am de făcut. Și sper să fiți la fel de ”părerologi” :) și să mă ajutați în continuare. Știți că am avut discuții a la long cu mulți dintre voi. Uneori am căzut la pace, am înțeles fiecare ce era de înțeles (sau ce credeam fiecare că e de înțeles), alteori nu ne-am pus de acord, dar am mers înainte fără să ne despărțim definitiv.

Dar există o diferență majoră, după capul meu, între a-ți spune părerea, chiar dacă pe un ton mai ridicat, și a jigni. E un prag pe care nu sunt dispus să calc. Și nu o voi face niciodată. A mă jigni și apoi să mă acuzi că nu știu duce un dialog este peste putința mea de înțelegere și de prestare. Desigur, cum spuneam, am și eu limitele mele. Aceasta, hai să zicem de sorginte creștinească gen întoarce și celălalt obraz, este categoric una din ele.

Vă spun de pe acum că o să vă mai supăr. Nu pe toți. Și nu tot timpul. Cel puțin așa sper. Dar trag nădejde că, per total, lucrurile pot să meargă înainte. Iar supărările cu pricina să rămână doar niște incidente de parcurs. Necesare, dacă vreți, dar nu obligatorii.

Vă mulțumesc pentru înțelegere.

10 comentarii la “Supărări de bloggeri pe blogger

 1. Bloghita Reply

  Si acum, intrebarea pe care si-o pune toata lumea: Cine te-a suparat? :D

  • chinezu Reply

   e invers, bre, ei s-au suparat pe mine :))

 2. Kriogen Reply

  Nu o sa poti multumi niciodata si capra si varza…intotdeauna vor fi cativa care au ceva de comentat :)

 3. madpinguin Reply

  Cristi, daca te ajuta cu ceva, (banuiesc ca nu) eu nu m-am suparat. Am spus doar ca din scopul declarat (unul nobil de altfel) al Blogal Initiative eu n-am inteles partea cu “munca de creatie” pentru promovarea brandurilor, serviciilor si produselor.
  N-am stiut, dar aflu acum, (ca doar d’aia e frumoasa blogosfera, ca te surprinde mereu), ca atunci cand un client desfasoara o campanie pe un blog, blogerul respectiv se apuca de facut virale, cantecele, imnulete, poezioare si alte prezentari prin care preaslaveste ce are de slavit. Asa cum ti-am mai zis, creatia nu e o directie catre care vreau sa ma indrept, si prin urmare, m-am gandit ca v-as usura munca de jurizare si punctare a creativitatii (care oricum mi-a lipsit) participantilor la Blogal Initiative.
  Te voi citi in continuare, apreciez ceea ce faci, imi dau seama ca esti un om fain, dar in forma asta Blogal Initiative nu e pentru mine. Cel putin, nu acum.

 4. isshmen Reply

  Uite ca deja o aparu’ unul :)
  Lasa-le timp 2-3 zile, sa vezi cum sar toti.

  • chinezu Reply

   nu prea l-ai nimerit, madpinguin nu e unul din ei

 5. madpinguin Reply

  @Isshmen: “uuu… aparut un capcaun verde… ia sa vedem cati mai sunt.” Mare e blogosfera…

 6. Roby Reply

  hehe,sper sa nu superi pe nimeni :D

 7. injineru' Reply

  şi cu lula în und şi cu sufletu în rai nu prea se poate:) rahat se întâmplă ştii tu vorba aia şi niciodată nu ai cum să te pui de acord cu absolut toată lumea. noi să fim sănătoşi că belele curg:)

 8. Tudor Reply

  Depinde de nivelul la care se afla subiectul buclucas. Daca e mai sus putem admite ca ai si tu o parte de vina, dar daca e la nivel de lopatica si galetusa fii fericit ca ti-au intors spatele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.