Observe and Report. Dar numai un pic

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am văzut filmul Observe and Report într-o noapte, pe HBO Comedy. Era o căldură infernală afară, condiții în care eu unul nu pot dormi. Așa că am preferat să mă uit la ceea ce, credeam eu, va fi o comedie relaxantă. A fost doar o comedie. Și atât.

Sigur că starea de nervozitate în care eram m-a afectat. Adică e destul de ciudat să te uiți la o comedie dacă nu ai dispoziția necesară. Pentru că ar trebui să fie o mega-comedie care să te scoate de pe sistemul încruntat și să te bage pe sistem de hlizeală :D Asta nu a fost.

Povestea e simpatică, e drept. Cu un polițist de mall, sărăcuț rău cu duhul, care crede că are nu știu ce misiune de erou și care intră într-un conflict deschis cu un polițist adevărat, jucat de Ray Liotta (ce caută el în filme de astea e altă poveste…) pe tema rezolvării cazului unui exhibiționist care ”patrulează” prin mall. Simpatic scenariul, zic, dar ratat de multe ori de replicile neinspirate și mult prea simpliste și șablonate. Mai mult nu are rost să vorbesc despre filmul ăsta.

Vă recomand să îl vedeți sau nu? Numai dacă nu aveți ce face rău. Dar rău de tot.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Observe and Report. Dar numai un pic”

  1. Am văzut şi eu filmul. Singura scenă care mi-a plăcut, din tot filmul, a fost cea în care el se înjura cu indianul acela micuţ. M-am stricat de râs când indianul a ţuguiat buzele spunând „Fuck you!” =))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)