Observe and Report. Dar numai un pic

Am văzut filmul Observe and Report într-o noapte, pe HBO Comedy. Era o căldură infernală afară, condiții în care eu unul nu pot dormi. Așa că am preferat să mă uit la ceea ce, credeam eu, va fi o comedie relaxantă. A fost doar o comedie. Și atât.

Sigur că starea de nervozitate în care eram m-a afectat. Adică e destul de ciudat să te uiți la o comedie dacă nu ai dispoziția necesară. Pentru că ar trebui să fie o mega-comedie care să te scoate de pe sistemul încruntat și să te bage pe sistem de hlizeală :D Asta nu a fost.

Povestea e simpatică, e drept. Cu un polițist de mall, sărăcuț rău cu duhul, care crede că are nu știu ce misiune de erou și care intră într-un conflict deschis cu un polițist adevărat, jucat de Ray Liotta (ce caută el în filme de astea e altă poveste…) pe tema rezolvării cazului unui exhibiționist care ”patrulează” prin mall. Simpatic scenariul, zic, dar ratat de multe ori de replicile neinspirate și mult prea simpliste și șablonate. Mai mult nu are rost să vorbesc despre filmul ăsta.

Vă recomand să îl vedeți sau nu? Numai dacă nu aveți ce face rău. Dar rău de tot.

Un comentariu la “Observe and Report. Dar numai un pic

  1. KSPR Reply

    Am văzut şi eu filmul. Singura scenă care mi-a plăcut, din tot filmul, a fost cea în care el se înjura cu indianul acela micuţ. M-am stricat de râs când indianul a ţuguiat buzele spunând “Fuck you!” =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.