Și cam ce părere aveți voi despre blogoree?

Salut cu mare, mare drag apariția (de fapt relansarea) blogoree.ro doar acum, pentru că, după cum cei mai atenți dintre voi v-ați putut da seama, abia ce m-am întors de prin munții patriei și abia acum pot presta cu spor pentru-al blogosferei viitor :D Puteți da și un like pe facebook paginii, ca să fiți curentați cu ce se discută pe acolo :))

De ce salut o astfel de inițiativă? Pentru că apreciez corespunzător atunci când cineva face ceva. Pentru că, așa cum m-a învățat și pe mine experiența, mama noastră a tuturor, când faci ceva de multe ori e ca în bancul cu basca.

Dar, ca să începem pe stil de lambada, ca să zic așa :D, aș vrea să vă împărțiți (dacă nu cumva e prea cald pentru voi sau prea sărbătoare sau pre nu știu cum) în două tabere colea mai jos și să ziceți așa: tabăra 1 ce așteptați de la blogoree.ro? tabăra 2 vă știți voi, cei pentru care nimic nu e bine și totul e relativ :D

Serios vorbind, cum tare îmi doresc, din pricini pe care cred că le știți deja, să funcționeze la capacitate maximă blogoree.ro, chiar vă rog să vă dați cu părerea, poate îi ajutați prin opiniile voastre pe Bobby, Andra, Toma și Ancuța să, la urma urmei, ajute pe voi :) Mulțam.

10 comentarii la “Și cam ce părere aveți voi despre blogoree?

 1. Semanticus Răspunde

  Un logo foarte tare. Sper ca in sept, oct cand lumea revine din concedii si mai ales vacante sa fie atrasa cu proiecte, evenimente, campanii, etc.

 2. Ionut Răspunde

  Orice agentie care are ca scop ajutarea blogerilor si atragerea lor in activitati comune nu poate fi decat un lucru bun, cu cat sunt mai multe astfel de agentii cu atat vom avea de castigat, concurenta intotdeauna a insemnat evolutie

 3. ihearlights Răspunde

  Mie sincer nu imi place logoul. Nu imi inspira nimic.
  In rest, sper sa gasesc acolo informatii utile, si sper sa inchegam o comunitate in care fiecare primeste, dar si mai important, da mai departe know-how

 4. Florea Cristian Răspunde

  Sunt de acord cu @ihearlights. Nici mie nu-mi inspira nimic logo-ul. In rest, sunt sigur ca voi gasi informatii bune acolo, pentru ca oamenii care se ocupa de proiect sunt tare faini.

  Pe langa logo, un design profesionist nu le-ar strica. Asta e cam saracut

 5. Nebunia Răspunde

  Subscriu si eu :D Logo-ul ar merge ceva mai altceva :) iar design-ul ar trebui sa fie mai atragator, dar pana la urma continutul e baza, asa ca de la continut am cele mai mari asteptari :D

 6. madpinguin Răspunde

  E de urmarit!

 7. Roby Răspunde

  foarte tare logo-ul,eu sper sa se stranga o comunitate mare in jurul lui blogoree.ro si sa aveti realizari cat mai mari si mai bune!

 8. Manuel Răspunde

  I’m seeing it :D

 9. Andra Răspunde

  Multumim tare mult pentru opinii si pentru sustinere! Va asteptam pe forum si speram ca resursele pe care le vom impartasi sa ne ajute sa crestem calitatea blogosferei si sa ne ajute sa lucram mai bine cu brandurile.

  Multumesc, Cristi!

  Pentru orice alte intrebari sau detalii, stiti unde sa ma gasiti. :)

 10. Aplauze din online | impresii din lumea mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: