Poveștile lu chinezu: despre oameni faini și urmările lor

Simt nevoia să reiau ce am mai zis din când în când aici la mine pe blog: mă bucur teribil când mă întâlnesc cu oameni fani care fac lucruri să se întâmple. De aceea ori de câte ori reușesc să îmi adun resursele (căci zău că mai muncesc și eu în afară de a mă emoționa din când în când acilea pe blog :D) scriu despre ei. Astăzi despre cei pe care i-am întâlnit la Mediaș Câțiva dintre ei, aleși pe sprânceană nu pe nu știu ce criterii știițifice, ci doar pentru că au reușit să tulbure ceva în mine, cât de cât acolo :)

Feri Teglaș. Omul responsabil pentru aducerea DreamTeamRO la Mediaș și Sighișoara. Unul din acei oameni fani care cred cu adevărat în ce fac și că ceea ce fac influențează pe alții. Modest, amabil, de o simplitate covârșitoare, m-a impresionat prin firescul cu care făcea lucrurile să se întâmple, ceea ce, in my book, merită o mare, mare bere :)

Jan Cismas. PR la Dafora. A fost alături de noi pe tot parcursul vizitei, săritor, amabil, cu zâmbetul pe buze, gata oricând să ne ajute, să ne răspundă la întrebări. M-a lăsat cu gura căscată când mi-e citat din memorie (cu aproximație, e drept, dar tot cu gura căscată am rămas :D) dintr-o postare pe care o scrisesem cu ceva vreme în urmă. Un profesionist, ce să mai… :D

Adrian Matei. Ghidul nostru #prinMediasulmeu. Vorbea despre oraș și despre istoria lui cu o pasiune care m-a încântat. De fiecare dată când văd astfel de oameni simt că, măcar din când în când și pe undeva, nu e totul pierdut :)

Mihai Buninet. De la el am aflat despre proiectul Buninet. Care ne-a emoționat pe toți când domnul ne-a explicat, firesc și simplu, despre ce este vorba. Relaxarea și ușurința cu care vorbea despre ”noi ăștia bătrâni dar care vrem să învățăm” ne-a umplut de respect.

Toți cei de mai sus sunt oameni ca tine și ca mine. Extraordinarul lor este firescul. Iar firescul este ceva absolut extraordinar. A face lucrurile să fie făcute, nu doar pentru a le termina mi se pare a fi semnul unor oameni de caracter. Ale căror acțiuni, simple dar gigantice prin urmări, influențează viața celor cu care intră în contact. Simplul gest de a face ce ai de făcut pentru că acel lucru trebuie făcut este mult prea subtil pentru cei mai mulți dintre noi. De aceea, zic din nou, tot respectul pentru acești oameni faini :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Poveștile lu chinezu: despre oameni faini și urmările lor”

  1. Cuvintele si gandurile tale ma bucura si ma fac inca o data sa zambesc mandra de orasul in care m-am nascut. Este un oras micut, dar cu oameni cu suflet mare, gata oricand sa lase totul pentru tine, Asa cum ei, pun suflet in ceea ce fac. Mi-ar fi placut sa ii cunosc si eu, dar nu e timpul pierdut. :P

    Iti multumesc pentru ca mi-ai facut dimineata mai frumoasa cu acest articol! :)

  2. Pingback: Sa scriu precum @chinezu - Concediaza-ti seful!

  3. Pingback: DreamTeamRo viseaza inca la Medias at Medias News Blog. Mircea Hodarnau

  4. foarte tare! daca ar fii astfel de oameni in numar mai mare ,am putea zice ca chiar mai avem o speranta si ne putem simti bine in acelasi timp..bravo lor!

  5. Pingback: Blogmeet #laGalati

  6. Pingback: Mediasul si Sighisoara in viziunea bloggerilor din Dreamteamro | Feri Teglas – blog

  7. Pingback: Ghidul tau de cazare la Medias

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)