Degeaba, ce frumos e când cunoști omul în offline…

Despre Cristi Pustai, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, știam cam ce știe orice pasionat cât de cât de sport. Că e serios, că i se spune ”profesorul”, că realizează lucruri la Gaz Metan mult peste posibilitățile echipei, de astea. Și, fără a-mi fi simpatic, nu îmi nici displăcea. Căci nu aveam motive să aleg nici una din variante. Totul s-a schimbat când l-am cunoscut și când am stat de vorbă cu el.

S-a întâmplat la Sighișoara, pe teresa de la Hotel BinderBubi, unde tovarășii noștri de DreamTeamRO Vlad și Make aveau concert. Cum stăteam io la o bere (firește :D), văd că apare un cuplu așa mai sportiv, cu o fetiță de vreo 10 ani. Tipul îmi părea cunoscut, dar zău dacă am făcut legătură că e Pustai, căci neuronul meu nu făcea legătura dintr-o seară de folk și un antrenor de fotbal. Când, de fapt, cum evenimentele ulterioare aveau să o demonstreze, legătura era cât China, dacă îmi permiteți :D

Căci Cristi s-a dovedit a fi un mega amator de folk. Știa absolut orice piesă de aia clasică de folk și le cânta pe fiecare cu foc de foioioioioi :)) Ne-a încântat, zău, cu atitudinea lui deschisă și cu dragostea sa pentru muzică :) Apoi ne-am pus pe povestit. Și, fără să dau alte detalii incendiare :D, nici nu știm când a trecut noaptea… Ce pot, totuși, să vă spun este că am descoperit în Cristi Pustai un om foarte, foarte fain. Trebe să mă credeți pe cuvânt, că mai mult nu vă pot spune :D

Jos pălăria pentru Cristina, soția lui. Despre care nu știam nimic atunci când am povestit cu ei la Sighișoara. Ca după aia să aflu că este coordonator Lets Do It România pe Mediaș și blogger, drept pentru care, dragă Cristina, promit că data viitoare când ne vedem îmi fac mea culpa cu tot feelingul 2.0 de care mă simt în stare :D Și să vă trăiască Maia, că tare e simpatică :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Degeaba, ce frumos e când cunoști omul în offline…”

  1. Sunt niste oameni deosebiti, ii cunosc pe amandoi, am cantat cu ei, am strans gunoaie la lets do it cu ei, am baut cu ei chiar sunt oameni faini si de chef!

    Stiam eu ca o sa cante singur :) Nu sti daca nu a si recitat balade… e… nota 10 pentru amandoi! :D

  2. Apai NU vreau sa zic ca in alta parte a LUMII sau la NOI in RO. nu gasesti oameni FAINI, dar ca in ARDEAL sigur NU. Io nu-s ardelean dar is banatan, numai ca m-am reasezat acilea in Sighisoara tocmai de aia ca Ardelenii sunt asa cum sunt, prietenosi si FAINI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)