Degeaba, ce frumos e când cunoști omul în offline…

Despre Cristi Pustai, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, știam cam ce știe orice pasionat cât de cât de sport. Că e serios, că i se spune ”profesorul”, că realizează lucruri la Gaz Metan mult peste posibilitățile echipei, de astea. Și, fără a-mi fi simpatic, nu îmi nici displăcea. Căci nu aveam motive să aleg nici una din variante. Totul s-a schimbat când l-am cunoscut și când am stat de vorbă cu el.

S-a întâmplat la Sighișoara, pe teresa de la Hotel BinderBubi, unde tovarășii noștri de DreamTeamRO Vlad și Make aveau concert. Cum stăteam io la o bere (firește :D), văd că apare un cuplu așa mai sportiv, cu o fetiță de vreo 10 ani. Tipul îmi părea cunoscut, dar zău dacă am făcut legătură că e Pustai, căci neuronul meu nu făcea legătura dintr-o seară de folk și un antrenor de fotbal. Când, de fapt, cum evenimentele ulterioare aveau să o demonstreze, legătura era cât China, dacă îmi permiteți :D

Căci Cristi s-a dovedit a fi un mega amator de folk. Știa absolut orice piesă de aia clasică de folk și le cânta pe fiecare cu foc de foioioioioi :)) Ne-a încântat, zău, cu atitudinea lui deschisă și cu dragostea sa pentru muzică :) Apoi ne-am pus pe povestit. Și, fără să dau alte detalii incendiare :D, nici nu știm când a trecut noaptea… Ce pot, totuși, să vă spun este că am descoperit în Cristi Pustai un om foarte, foarte fain. Trebe să mă credeți pe cuvânt, că mai mult nu vă pot spune :D

Jos pălăria pentru Cristina, soția lui. Despre care nu știam nimic atunci când am povestit cu ei la Sighișoara. Ca după aia să aflu că este coordonator Lets Do It România pe Mediaș și blogger, drept pentru care, dragă Cristina, promit că data viitoare când ne vedem îmi fac mea culpa cu tot feelingul 2.0 de care mă simt în stare :D Și să vă trăiască Maia, că tare e simpatică :)

5 comentarii la “Degeaba, ce frumos e când cunoști omul în offline…

 1. Marius Răspunde

  il cooptati in DreamTeam?

 2. Roby Răspunde

  deci Cristi Pustai va fii noul membru al #dreamteamro ?:)) hehe :D ma bucur ca v-ati distrat ;)

 3. Adrian Mladin Răspunde

  Sunt niste oameni deosebiti, ii cunosc pe amandoi, am cantat cu ei, am strans gunoaie la lets do it cu ei, am baut cu ei chiar sunt oameni faini si de chef!

  Stiam eu ca o sa cante singur :) Nu sti daca nu a si recitat balade… e… nota 10 pentru amandoi! :D

 4. oti Răspunde

  Apai NU vreau sa zic ca in alta parte a LUMII sau la NOI in RO. nu gasesti oameni FAINI, dar ca in ARDEAL sigur NU. Io nu-s ardelean dar is banatan, numai ca m-am reasezat acilea in Sighisoara tocmai de aia ca Ardelenii sunt asa cum sunt, prietenosi si FAINI.

 5. Tigara Electronica Răspunde

  Pe la Arad nu ai drum ? si Aradenii sunt de gasca, ne place viata :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: