De ce nu am scris pe blog zilele astea

Pentru că, recunosc, m-am dedat la plăcerile lumești offlineene de care m-am izbit în cele două zile de Mediaș. Am venit aici cu gândul că da, ne distrăm, ne întâlnim cu oamenii, facem #prinMediasulMeu, dar mai si muncim. Numai că tot ce s-a întâmplat în aceste două zile aici, într-un oraș foarte fain care a trecut în sufletul meu de la stadiul de indiferență la cel de simpatie masivă, m-a făcut să mă concentrez pe partea asta cu simțitul de bine și mai puțin cu munca :D

Vă zic doar că, printre altele, am fost la Gazul cu Mainz, ne-am plimbat prin oraș, ne-am întâlnit cu bloggerii de aici, am băgat piscină și SPAm am jucat un fotbal cu niște medieșeni teribil de simpatici, am cântat pe la 1 noapte cu chitara cu nebunii din DreamTeamRO, ne dor toate încheieturile, ca niște pensionari 2.0 ce începem să devenim, de astea și altele pe care ori nu le pot zice, ori voi reveni la ele zilele astea, când detaliez isprava de la Medias :D Pe scurt, două zile excelente din toate punctele de vedere!

Așa că, dacă îmi permiteți, îmi cer scuze că nu am prestat acilea pe blog, dar, în  același timp, apelez la înțelegerea voastră și la simțul vostru filantropic și sper că mă veți ierta corezpunzător :D

Vă mulțumesc :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “De ce nu am scris pe blog zilele astea”

  1. Citindu-te, devenim cat mai intelepti 2.0 ori culti 2.0 sa zic asa, deci, automat vom fi si intelegatori 2.0 de data asta :) PS: Pentru mine, retragerea in offline este un lucru extrem de benefic si o sursa extraordinara de inspiratie.

  2. Multi bloggeri romani ar vrea sa stie daca ai avea curajul sa raspunzi la cateva provocari simple si de bun simt. Daca esti interesat/a sa participi la acest joc intre bloggeri intra aici.

  3. Pingback: Cine a scris despre…?!? #PrinMediasulMeu Links! | Adrian Mladin Photography

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)