Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Mergeți la Ideo Ideis, atâta vă zic

Nu știu cum să o zic altfel, așa că o zic direct: faceți-vă timp să mergeți, măcar pentru o seară, la Festivalul Ideo Ideis din Alexandria. Am fost ieri la festivitatea de deschidere și am plecat de acolo cu o stare de spirit teribilă. Pentru că a vedea atâția tineri, cu o energie creativă formidabilă și cu un elan de a face ceva care m-a emoționat, este un motiv excepțional de a înțelege că se întâmplă și lucruri faine pe la noi.

Am mers ieri in Alexandria un pic mâhnit. Dar numai pentru că era singura seară în care puteam ajunge la Festival, căci am un program tare încarcat perioada asta. Și mă gândeam că uite cum se face că ajung doar la festivitatea de deschidere și nu apuc să văd nici o piesă de teatru. Dar m-am înșelat amarnic. Căci festivitatea în sine a fost o excelentă punere în scenă a entuziasmului organizatorilor, participanților și al publicului :)

Andreea Borțun și Alexandru Ion au performat excelent în rolul ”profesorilor” care dădeau subiectele extemporalului către cei din sală. Căci așa a început festivitatea, cu o comandă fermă către cei din public să scoată o foaie de hârtie și un pix și să scrie subiectele (toate despre Ideo Ideis, firește, dar cu mult umor spuse) :)) A urmat apoi un întreg dezmăț cu lucrările alea de control, cică, făcute cocoloașe de hârtie și cu o bătaie generală între cei de pe scenă și cei din public cu cocoloașele alea :)) Epic, vă spun!

Au fost și momente în care tehnica i-a trădat pe organizatori. Dar aici a intervenit spiritul extraordinar care se vede în acest Festival. Pentru că publicul a fost cel care a salvat aceste momente, prin reacțiile de susținere și care a transformat posibila stânjeneală în clipe de distracție. Căci acesta este spiritul despre care vă spuneam.

Vă recomand din suflet să vă faceți timp să mergeți să vedeți măcar într-o seară ce se întâmplă acolo. E doar la o oră de mers cu mașina din București. Și veți vedea că vă veți întoarce cu o energie care vă va pune un mare, mare zâmbet pe față :)

3 comentarii la “Mergeți la Ideo Ideis, atâta vă zic

  1. silviu Reply

    te am vazut pe scari cand faceai poza :D. ma bucur cand cineva apreciaza ceva ce se intampla la mine in oras

  2. Monica, Spada Reply

    Şi eu zic. Este chiar excepţional :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.