Mergeți la Ideo Ideis, atâta vă zic

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu știu cum să o zic altfel, așa că o zic direct: faceți-vă timp să mergeți, măcar pentru o seară, la Festivalul Ideo Ideis din Alexandria. Am fost ieri la festivitatea de deschidere și am plecat de acolo cu o stare de spirit teribilă. Pentru că a vedea atâția tineri, cu o energie creativă formidabilă și cu un elan de a face ceva care m-a emoționat, este un motiv excepțional de a înțelege că se întâmplă și lucruri faine pe la noi.

Am mers ieri in Alexandria un pic mâhnit. Dar numai pentru că era singura seară în care puteam ajunge la Festival, căci am un program tare încarcat perioada asta. Și mă gândeam că uite cum se face că ajung doar la festivitatea de deschidere și nu apuc să văd nici o piesă de teatru. Dar m-am înșelat amarnic. Căci festivitatea în sine a fost o excelentă punere în scenă a entuziasmului organizatorilor, participanților și al publicului :)

Andreea Borțun și Alexandru Ion au performat excelent în rolul ”profesorilor” care dădeau subiectele extemporalului către cei din sală. Căci așa a început festivitatea, cu o comandă fermă către cei din public să scoată o foaie de hârtie și un pix și să scrie subiectele (toate despre Ideo Ideis, firește, dar cu mult umor spuse) :)) A urmat apoi un întreg dezmăț cu lucrările alea de control, cică, făcute cocoloașe de hârtie și cu o bătaie generală între cei de pe scenă și cei din public cu cocoloașele alea :)) Epic, vă spun!

Au fost și momente în care tehnica i-a trădat pe organizatori. Dar aici a intervenit spiritul extraordinar care se vede în acest Festival. Pentru că publicul a fost cel care a salvat aceste momente, prin reacțiile de susținere și care a transformat posibila stânjeneală în clipe de distracție. Căci acesta este spiritul despre care vă spuneam.

Vă recomand din suflet să vă faceți timp să mergeți să vedeți măcar într-o seară ce se întâmplă acolo. E doar la o oră de mers cu mașina din București. Și veți vedea că vă veți întoarce cu o energie care vă va pune un mare, mare zâmbet pe față :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Mergeți la Ideo Ideis, atâta vă zic”

  1. Pingback: Campaniile saptamanii 1-7 august din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)