De la un amator către un alt amator

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Stimate domnule președinte, măh Traiane,

Am auzit așa, ca cum ar zbura o pasăre găinățătoare printre ramuri de eucalipt sălbatic, cum că ați fi rostit, cu tăria care vă caracterizează în multe grade, cum știm, la ceva emisiune TV (mă iertați, am comis sacrilegiul să îmi bag picioarele în a vă mai viziona, căci altceva sunt prea domn să îmi bag) cum că bloggerii sunt niște amatori. Frumos spus, domnu, ați atins, cu acribia vizionară cu care ne-ați pocat de atât de multe ori, punctul G al bloGosferei. Și, ca să o spunem pe aia dreaptă, să nu mai tot umblăm pe 3 cărări, ați rezolvat și blogosfera din România, așa că vă puteți turna un pahar de oareceva ceai simandicos și să vă pupați singur.

Sunt primul care să zic, ridicându-mă în picioare și cu mâna ceva mai jos de inimă, că aveți dreptate, măh Traiane. Bloggerii e nește amatori, la care nici măcar o cinzeacă nu merită se le faci cinste. Nuș de ce pierzi vremea cu prostii de astea, când matale ai de construit socialismul, sau pedelismul sau ce te tot scremi matale să construiești cam de când poporul s-a îmbătat rău (cu democrație, măh, nu interpreta altfel) și te-a aburcat în Dealul Cotroceniului. Păi de bloggeri îți arde matale, domnu șăf, când țara are nevoie, mai mult decât oricând, de bucla matale răsfirată peste necesitățile stringente ale națiunii? De o mână de amatori te mănâncă pe matale undeva când pe ei îi doare la patină de strofocările matale de a ne duce pe înalte culmi mărețe de nuș ce vrei matale? Ai și matale minte…

Lasă-i dracu de amatori și devino și matale profesionist. Nu de alta, dar să știi, așa între noi fie vorba, că amator mai mare decât matale zău dacă am văzut. Amator de știi matale ce…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

18 thoughts on “De la un amator către un alt amator”

 1. daca ar citi articolul asta, scris de un amator, ca deh asta ne e statutul, nu cred ca ar intelege ceva…
  Oricum, amatori, profesionisiti sau mai stiu eu cum suntem, avem drept de vot. Asa ca nea basescule… pazea ca suntem multi ;) si plus de asta cativa dintre noi sunt si formatori de opinie (vezi cazul de fata).
  Tare-s curios cum ai rezista la o campanie pe bloguri (marca blogalinitiative) anti-matale.

 2. Bre, sunt si eu curios, ca veni vorba: cati bloggeri profesionisti sunt in tara? 10? 20? Raportat la zecile de mii de bloguri existente, ti se pare extrem de relevant acel numar de profesionisti?

 3. asta chiar nu are treaba de se ia si de bloggeri!!! cred ca daca facea o campanie de tara prietena lui, Lenuta, folosindu-se de bloggeri avea mai mult succes si se cheltuia si mai putin si avea si mai multa credibilitate

 4. Chinezu, m-a amuzat articolul tau.

  Din fericire nu prea conteaza cine este in momentul de fata la conducerea Romaniei deoarece sunt prea multe de schimbat „per total”.

  Eu incerc sa imi fac viata mai buna in jurul meu si incerc sa ii conving si pe cunoscutii mei sa faca asta.

  Merg dupa vorba aia „Schimbate tu ca apoi sa poti schimba lumea”
  Am observat ca oameni din jurul meu se schimba dupa mine.

  Bafta in continuare! :)

  Cu stima,
  Pelivan Doru

 5. Doru spune foarte bine, asta fac si eu de vreo 2 ani si ceva si e mult mai bine, imi vad de „guvernul” meu mic de apartament si e super! insa sunt momente cand ies din zona asta si trebuie sa imi folosesc drepturile de cetatean roman sau sa ma folosesc de infrastructura din tara asta si …… I’m so pretty, and so pretty, lalalalalala!

 6. Ma, intrebare de baraj… ce-a spus? ca la tv prefer sa dau pe taraf decat sa-i ascult pe astia…
  Cat despre cine se ia basescu …. nu mai conteaza.. latra si el, ca altceva nu are ce face. Problema ii ca il bag multi in seama…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)