De ce vă recomand să mergeți la Cars 2

De fapt hai să o luăm altfel. Spuneți-mi voi măcar un motiv de ce să nu mergeți un film extrem de simpatic, în 3 D (așa cum, zău, trebe să se vadă filmul ăsta), cu o animație jos pălăria și cu niște voci puse în ”radiatorul” personajelor de toată spaima, ca să zic așa :)) Am așteptat Cars 2 cu multă nerăbdare, dat fiind faptul că la am văzut prima partea de mult prea multe ori, recunosc, așa de tare mi-a plăcut :D Pe lângă faptul că doream să văd cum continuă povestea, simțeam că varianta 3D va fi într-un mare fel. Și a fost.

Dacă ar fi, totuși, să reproșez ceva filmului ar fi că au mizat mult prea mult pe animația în sine (care este superbă, dont get me wrong) și au neglijat un pic partea de scenariu, adică tocmai aceea care a făcut din prima partea Cars una din cele mai frumoase povești de animație ever. E drept că nebunia de decoruri (cursa de pe Riviera italiană rămâne, cred eu, un standard în industrie) și incredibilele detalii în 3D te fac să te simți acolo, printre personaje, dar parcă tot aș fi vrut să văd mai mult scenariu pe acolo :)

Dar, una peste alta, recomandarea mea este ireconciliabilă: mergeți să vedeți filmul. Și apoi, dacă nu v-a plăcut, să veniți acilea la mine să îmi arătați obrazul :D

PS Am văzut varianta în limba engleză. Și, firește, mă voi duce și la varianta în limba română, căci nu vreau nicicum să îl pierd pe Valentin Uritescu făcându-l pe Bucșă din toate piulițele :))

3 comentarii la “De ce vă recomand să mergeți la Cars 2

  1. ihearlights Reply

    Bai, sincer, Uritescu chiar se muleaza pe caracterul lui Bucsa. Deci se pare ca o sa merg si eu sa vad filmul asta!

  2. Sabina Reply

    Daaaa sambata maxim sunt acolo la cinema sa il vad :)

  3. Haotik Reply

    Daca nu am alt program, bag si eu un drum sambata la buc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.