De ce vă recomand să mergeți la Cars 2

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

De fapt hai să o luăm altfel. Spuneți-mi voi măcar un motiv de ce să nu mergeți un film extrem de simpatic, în 3 D (așa cum, zău, trebe să se vadă filmul ăsta), cu o animație jos pălăria și cu niște voci puse în ”radiatorul” personajelor de toată spaima, ca să zic așa :)) Am așteptat Cars 2 cu multă nerăbdare, dat fiind faptul că la am văzut prima partea de mult prea multe ori, recunosc, așa de tare mi-a plăcut :D Pe lângă faptul că doream să văd cum continuă povestea, simțeam că varianta 3D va fi într-un mare fel. Și a fost.

Dacă ar fi, totuși, să reproșez ceva filmului ar fi că au mizat mult prea mult pe animația în sine (care este superbă, dont get me wrong) și au neglijat un pic partea de scenariu, adică tocmai aceea care a făcut din prima partea Cars una din cele mai frumoase povești de animație ever. E drept că nebunia de decoruri (cursa de pe Riviera italiană rămâne, cred eu, un standard în industrie) și incredibilele detalii în 3D te fac să te simți acolo, printre personaje, dar parcă tot aș fi vrut să văd mai mult scenariu pe acolo :)

Dar, una peste alta, recomandarea mea este ireconciliabilă: mergeți să vedeți filmul. Și apoi, dacă nu v-a plăcut, să veniți acilea la mine să îmi arătați obrazul :D

PS Am văzut varianta în limba engleză. Și, firește, mă voi duce și la varianta în limba română, căci nu vreau nicicum să îl pierd pe Valentin Uritescu făcându-l pe Bucșă din toate piulițele :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “De ce vă recomand să mergeți la Cars 2”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)