Astăzi vă prezint un lovit cu pucul. Da’ unul fain :D

M-am intersectat cu Emanuil pe cele căi întortocheate ale blogosferei. Și așa am aflat că e maramureșean de-al meu. Și că are o istorie foarte interesantă, un exemplu de urmat (pardon de clișeu, dar e atât de adevărat ce zic încât trebuia să îl bag). Și am tot ținut legătură. Căci gagiul este de un dinamism teribil, ca să zic așa :))

Când mi-a zis de ultima lui ispravă – 90grade.ro – am reacționat ca moroșanul ”te susțin 100%, măh nebunule!”. Când o să citiți despre ce e vorba, o să înțelegeți de ce am reacționat așa. Adică să alergi într-un interval de 40 de zile la două maratoane între care diferența de temperatură este de 90 de grade… Jos pălăria, ce să mai zic!

Și puteți să citiți și mini-interviul pe care mi l-a acordat Emanuil, așa pe fugă, cum e el :))

Faza mișto este că pe Emanuil l-a prins atât de tare joaca asta în blogosferă, încât a zis că dacă tot aleargă la isprava cu pricina, de ce să nu se miște cu talent și pe online. Așa că a creat siteul 90grade.ro ca pe un suport inedit al alergăturii pe care o prestează. Adică sponsorii și toți cei interesați să se implice în finanțarea aventurii pot să cumpere grade :)) Și cei care cumpăra gradele vor apărea acolo pe site, printre termometrele alea :))

Bine, Emanuil mi-a făcut și o surpriză teribilă (că așa face el, e genul :D) de mi-a propus să intru partener cu chinezu.eu și cu Blogal Initiative la isprava asta, ceea ce, vă dați seama, am acceptat cu ficatul mărit :D

Rugămintea mea către voi este să susțineți și voi proiectul ăsta. Pentru că, zău, e prea fain să stăm indiferenți :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Astăzi vă prezint un lovit cu pucul. Da’ unul fain :D”

  1. Pingback: Multumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)