Astăzi vă prezint un lovit cu pucul. Da’ unul fain :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

M-am intersectat cu Emanuil pe cele căi întortocheate ale blogosferei. Și așa am aflat că e maramureșean de-al meu. Și că are o istorie foarte interesantă, un exemplu de urmat (pardon de clișeu, dar e atât de adevărat ce zic încât trebuia să îl bag). Și am tot ținut legătură. Căci gagiul este de un dinamism teribil, ca să zic așa :))

Când mi-a zis de ultima lui ispravă – 90grade.ro – am reacționat ca moroșanul ”te susțin 100%, măh nebunule!”. Când o să citiți despre ce e vorba, o să înțelegeți de ce am reacționat așa. Adică să alergi într-un interval de 40 de zile la două maratoane între care diferența de temperatură este de 90 de grade… Jos pălăria, ce să mai zic!

Și puteți să citiți și mini-interviul pe care mi l-a acordat Emanuil, așa pe fugă, cum e el :))

Faza mișto este că pe Emanuil l-a prins atât de tare joaca asta în blogosferă, încât a zis că dacă tot aleargă la isprava cu pricina, de ce să nu se miște cu talent și pe online. Așa că a creat siteul 90grade.ro ca pe un suport inedit al alergăturii pe care o prestează. Adică sponsorii și toți cei interesați să se implice în finanțarea aventurii pot să cumpere grade :)) Și cei care cumpăra gradele vor apărea acolo pe site, printre termometrele alea :))

Bine, Emanuil mi-a făcut și o surpriză teribilă (că așa face el, e genul :D) de mi-a propus să intru partener cu chinezu.eu și cu Blogal Initiative la isprava asta, ceea ce, vă dați seama, am acceptat cu ficatul mărit :D

Rugămintea mea către voi este să susțineți și voi proiectul ăsta. Pentru că, zău, e prea fain să stăm indiferenți :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Astăzi vă prezint un lovit cu pucul. Da’ unul fain :D”

  1. Pingback: Multumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)