Instrucțiuni chinezărești pentru cititorii începători de blog

Mă întreabă cineva aseară, la o bere: ”auzi, cum pot să mă abonez la ce scrii tu pe blog la tine, e ceva mare șmecherie sau cum?”. Recunosc, m-a luat un pic prin surprindere. Pentru că mie, ca viețuitor feroce pe câmpiile blogosferice, a băga pe cineva în reader sau a te abona să primești postările prin mail este de domeniul evidenței. Dar uite că aflu (de fapt trebuia să știu lucrul ăsta, dar no, uite că nu îl consideram important, căci, deh, avem altele pe cap, desigur…) că pentru unii lucrurile nu sunt așa de simple și atât de evidente pe cât mi se par mie. Sau nouă.

Așa că fac cuvenita precizare pentru cei care vor să îmi facă onoarea de a fi la curent cu ce mai zic io pe acilea pe chinezu.eu că în partea dreaptă a blogului (sidebar îi zice, dar să nu ne încurcăm înn detalii de astea) aveți două variante. Cea cu ”Abonează-te, că nu mușcă”, unde dacă dați click pe butonul ăla sub care scrie Feedburner o să intrați undeva… unde e treaba voastră să vă descurcați mai departe, căci, zău, ar trebui să vă mișcați cu talent pe acolo dacă vreți să gustați din fructele blogosferice :)). Și mai este, desigur, varianta ”Daca vrei prin mail…”, adică să vă conpletați mailul în căsuța de acolo și pac, țac postările mele vin în inboxul vostru să vă bucurați de ele Sau să vă enerveze, după caz :D

No, cam asta este. Îmi cer scuze dacă pe unii v-am făcut să zâmbiți cu postarea asta. Dar vă recomand să vă aduceți aminte că nici voi nu erați niște stevi jobs când erați pe la începuturi :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Instrucțiuni chinezărești pentru cititorii începători de blog”

  1. E binevenita precizarea/postul! Cunosc multi oameni care citeau bloguri fara sa stie de-alde reader sau abonare prin email si care aveau blogurile preferate in bookmarks sau favorites.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)