Cinci linkuri de recomandat într-o zi de joi

Ce face Sebi zilele astea mă face să îmi placă și mai tare de acest personaj surprinzător, din multe puncte de vedere, dar care, într-un fel sau altul, numai indiferent nu are cum să te lase :D

Foarte, foarte faină ideea cu maratonul de noapte de la Sibiu. Ocazie cu care lansez o provoocarea celor din acel minunat oraș: dacă există voluntari care vor să scrie pe sportlocal.ro despre acest eveniment (pentru că e păcat să lăsăm neacoperit o asemenea frumoasă ispravă) vă rog să îmi dați un mail pe cristi.china pe gmail să vedem ce și cum și să vă mulțumesc în mod corespunzător :)

Una din temele de discuție cu oameni din companii este că, dacă trebuie să se ocupe de un blog de companie, nu știu cum să pună problema acolo, ce să zică, cum să zică, de astea. Le-aș recomanda să citească ce zice Cristiana aici. Poate că așa înțeleg mai multe :)

Dragoș Asaftei nu se cumințește. După ce a scos două cărți despre fotografie (și, mi se șoptește în cască, vine a treia :D), acum s-a ambiționat să facă și un fel de monografie a satului românesc. Bine, e mai mult un crâmpei de monografie ce vrea să facă el :D, dar aplaud dorința lui de a face ceva, indiferent cum i-o zice :)

Tovarășii de la Focșani, un loc drag mie din multe puncte de vedere de astea 2.0, se întâlnesc duminică. Le transmit de pe acum salutul meu tovărășesc și le urez să bea o bere și în cinstea noastră, a celor din DreamTeamRO :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)