Cinci linkuri de recomandat într-o zi de joi

Ce face Sebi zilele astea mă face să îmi placă și mai tare de acest personaj surprinzător, din multe puncte de vedere, dar care, într-un fel sau altul, numai indiferent nu are cum să te lase :D

Foarte, foarte faină ideea cu maratonul de noapte de la Sibiu. Ocazie cu care lansez o provoocarea celor din acel minunat oraș: dacă există voluntari care vor să scrie pe sportlocal.ro despre acest eveniment (pentru că e păcat să lăsăm neacoperit o asemenea frumoasă ispravă) vă rog să îmi dați un mail pe cristi.china pe gmail să vedem ce și cum și să vă mulțumesc în mod corespunzător :)

Una din temele de discuție cu oameni din companii este că, dacă trebuie să se ocupe de un blog de companie, nu știu cum să pună problema acolo, ce să zică, cum să zică, de astea. Le-aș recomanda să citească ce zice Cristiana aici. Poate că așa înțeleg mai multe :)

Dragoș Asaftei nu se cumințește. După ce a scos două cărți despre fotografie (și, mi se șoptește în cască, vine a treia :D), acum s-a ambiționat să facă și un fel de monografie a satului românesc. Bine, e mai mult un crâmpei de monografie ce vrea să facă el :D, dar aplaud dorința lui de a face ceva, indiferent cum i-o zice :)

Tovarășii de la Focșani, un loc drag mie din multe puncte de vedere de astea 2.0, se întâlnesc duminică. Le transmit de pe acum salutul meu tovărășesc și le urez să bea o bere și în cinstea noastră, a celor din DreamTeamRO :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)