Ce oameni faini, măh, ce oameni faini..

M-am tot gândit dacă să scriu lucrurile care urmează sau să nu le scriu. Pentru că nu știu dacă sunt adevărate sau nu. Sau dacă sunt platitudini sau nu. Sau dacă încerc eu să înțeleg lucruri care nu trebuie înțelese, ci doar luate ca atare :) Dar le zic. Și îmi ziceți voi dacă am dreptate sau nu :)

Adică: sunt aproape convins că dacă făceam altceva în viață decât să mă arunc cu capul înainte în aventura mea blogosferică nu reușeam să întâlnesc atât de mulți oameni faini :) Știu că nu pare mult afirmația asta, dar pentru mine cred că este esența a ceea ce fac de câțiva ani buni :) Poate că dacă mă făceam cântăreț (zic și io :D), aș fi cunoscut oameni faini. Sau dacă mă făceam director de bancă (sic!). Sau jurnalist. Sau orice altceva. Dar nu la fel de mulți și nici la fel de faini precum cei pe care i-am cunoscut în online :)

Vă dau doar două exemple. Cristi Șuțu. Pe care îl cunoșteam de mulți ani, de când și eu eram jurnalist, apoi din perioada când am fost consultant. Dar ne știam și atât. Îl apreciam, pentru că nu ai cum să nu apreciezi un profesionist ca el. Și atât. Dar odată ce am intrat amândoi în joaca asta serioasă numită blogging, s-au creat niște conexiuni între noi, care (am io o bănuială :D) ne-au surprins pe amândoi :) Ieri, Cristi a organizat la Cafepedia în Romană o petrecere surpriză de ziua prietenului (și asociatului său în Foto Union) Radu. Un gest minunat, care poate părea banal pentru unii, dar care se întâmplă mult mai rar decât ar fi normal să se întâmple, hai, recunoașteți :)) Care îl arată pe Cristi așa cum multă lume îl știe, sufletist și un prieten extraordinar.

Dar Cristi nu a vrut să fie doar o petrecere și atât. A vrut să facă și o expoziție cu fotografiile lui Radu. Și să mai facă un CD cu aceste poze. Și pentru asta avea nevoie de un sponsor. Așa că a sunat-o pe Marta Ușurelu, tartorul :)) de la Revista Biz. Alt om de mare, mare angajament pe care l-am cunoscut în onlineul ăsta :) Și Marta, când a auzit despre ce este vorba, a spus simplu: ”ți-am găsit sponsor, ne băgăm noi”. Un gest de o simplitate teribilă, dar cu o încărcătură la fel, care pe mine mă face să cred, încă o dată, că atâta vreme cât există astfel de oameni faini, lucrurile nu au cum să meargă rău înainte :)

La mulți ani, Radule! Și mă bucur că ai reușit să strângi atâția oameni faini pe lângă tine. Ceea ce, dacă îmi permiți, spune ceva și despre matale :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Ce oameni faini, măh, ce oameni faini..”

  1. Pingback: O expoziţie-surpriză – Palatul Sutu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)