Mai multe recomandări (așa, pe recuperare)

Cum zilele trecute am fost un pic lipsă la apel pentru că m-am retras in munți :D, acum o să vă recomand mai multe linkuri, așa de recuperare :D

Doar astăzi vă mai puteți înscrie la campania Bionect, unde puteți câștiga 150 de euro și 10 premii constând în sprayuri pentru cicatrizarea rănilor. Și, of course, să dați dovadă de creativitate așa cum știți voi :D

O foarte mișto idee a celor de la Fundația Friends for Friends, care încurajează scriitura creativă și unde puteți câștiga 500 de euro.

Dacă ați auzit de termenul Arduino și vreți să participați la un seminar pe chestiunea în cauză, be my guest :)

Există în București o facultate privată cu cursuri în limba engleză, unde se predă, printre altele, și Digital Journalism. Marți, 26 iulie, la ora 17.00, puteți să participați la o prezentare unde veți afla mai multe. Înscrieri pe mailul bucharest at sae.edu.

Interesantă ideea asta de business. Adică să îți desenezi tu skinuri de telefon și de laptop și apoi să te dai rotund cu ele :))

Când vezi astfel de decizii, îți crește ficatul corespunzător și simți că e bine ce se întâmplă prin blogosfera noastră :)

Mulțumesc, Spirit Nocturn :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Mai multe recomandări (așa, pe recuperare)”

  1. Am mai lăsat un comentariu, dar mi-a făcut figuri netu’, aşa că îl mai las o dată. Citez: „Ăsta da mod să îţi începi ziua. Şi nu-i orice dimineaţă! E chiar prima dimineaţă din săptămână! Mulţumesc frumos!”. Am încheiat citatul. :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)