Vă coafează city breakurile? Dacă da, de ce? Dacă nu…

Ca să vedeți cum se întâmplă uneori lucrurile… În ultima vreme am povestit cu multă lume despre faptul că nici concedii de alea ca pe vremuri nu mai avem vreme să executăm și că optăm, din ce în ce mai mult, pentru ieșirile în weekend, pe la noi sau pe afară. Cărora, ca să ajung la ce vreau să vă spun, de fapt, li se spune city break-uri :D Unii (cam mulți…) mi se lăudau că au fost și acolo, și acolo, și acolo, ca și cum ar avea un răboj pe care ar însemna locurile pe unde au fost, un fel de competiție ciudățică, zic eu, care scoate funul din a vedea niște orașe, unde trebe să simți feelingul, nu să completezi un chestionar, cum ar veni.

Chiar aveam în taskuri să scriu despre moda asta a city breakurilor, căci simțeam că începe să devină o modă. Nu știu dacă e bine sau nu, dacă e adevărat sau nu, dar no, asta simt. Și ieri, în timp ce mă pregăteam vârtos să dau atacul în cele beri la #beertweetmeet, numai ce vine un misterios Uncle M :D și îmi dă un plic maroniu, cu numele meu pe el. Hopaaaa, îmi zic, m-o prins ăștia :)) Când colo era o mini-prezentare a siteului thecitybreak.ro și (în numele celor care au stat la masa cu mine ieri, îți mulțumesc, unchiaș :D) un trabuc :D

Am ridicat sprânceana, evident, căci mă știam cu draftul pregătit pentru a scrie despre city breakuri și m-a surprins, încă o dată, cum se întâmplă uneori lucrurile în viață, de le potrivește așa :)

PS. În caz că vă întrebați, acest post nu e campanie pentru siteul cu pricina. Sau no, mă rog, dacă trabucul ăla primit e plată, cum ar veni, atunci da, e campanie :D

11 comentarii la “Vă coafează city breakurile? Dacă da, de ce? Dacă nu…

 1. Imperator Răspunde

  Sa inteleg ca urmeaza o sarabanda de city break-uri din colectia vara – toamna… Recomand: Beijing, Shanghai, Hong Kong, Hangzhou :)

 2. Aurel Răspunde

  Conceptul e ok, daca vrei sa mergi in cat mai multe locuri, vorba ta „un fel de competiție ciudățică”. Dar nu prea ai timp sa vezi mare lucru.

 3. Semanticus Răspunde

  Suna interesant.

 4. Mugur Frunzetti Răspunde

  FAN! Adica sunt UN MARE FAN al idee de city-break. De ce? Pai inca mai trebuie sa muncesc in timpul saptamanii, dar as pleca in fiecare weekend pe undeva :) Plus ca 2 zile ajung sa imi fac o idee despre oras fara sa ma plictiesc de el …

  Si imi place si situl amicului tau, dar ar fi ideal sa gandeasca povestea in colaborare cu o agentie si sa ne pna si oferta cu un buton de cumpara, altfel doar ne face pofta :)

 5. Marielle Răspunde

  Sper ca agentiile de turism sa inteleaga si sa pretuiasca efortul Unchiului :))

 6. Uncle M Răspunde

  @chinezu – Multam mult pentru post! Te asteptam cu drag sa ne pove. in ce city break ai fost in aceasta vara. Sper ca destinatia sa fie chiar cea sugerata de noi si astfel vei putea savura cu adevarat trabucul primit ;)

  @imperator – klar! :D

  @aurel – Exact de la premiza aceasta am plecat cand am gandit acest proiect: timp scurt si multe lucruri de vazut. La noi gasesti o lista punctuala impartita pe tipuri de activitati si astfel poti foarte repede sa-ti faci un program in care sa poti vedea cate un pic din fiecare.

  @mugur frunzetti – Multumim mult pentru aprecieri. Da, in curand vom avea si acel buton „dragalas” sau poate chiar mai multe :D

  @marielle – Sunt sigur ca exista astfel de agentii.

 7. DonPaolo Răspunde

  Nu-i rau,ba chiar deloc.

 8. demostene Răspunde

  Orasele mari au muzee mari. D-asta vizitatul oraselor pentru mine e fain.

 9. Trocan.eu Răspunde

  La pas…

 10. Copila blonda Răspunde

  City break-urile sunt bune doar dacă sunt fără ghizi cu exces de zel. Ăia-s obositori. În rest, sunt numai bune de tras în chip omul şi postat pe facebook să-şi roadă vecinii şi neamurile unghiile de ciudă. Că tu mare lucru nu apuci să vezi.
  City break-urile sunt faine cu o foarte importantă condiţie: să fie în lux.
  Altfel, îţi trebuie mai multe ingrediente decât 3 zile să prinzi mirosul unui loc. Ştii tu, fiecare loc are aşa un miros al lui… care se „prinde” stând pe o bancă, într-un parc. Nu în muzee, nu despre asta e vorba.
  Aşa cred eu.

  un fan de city break şi anti-fan al concediilor all-inclusive, unde faci doar plaja si excese alimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: