26.04.2017

Acesta este proiectul pe care m-am angajat să îl susțin

Am promis aici. Acum vă spun că proiectul pe care îl susțin este lansat și își așteaptă părerile. Aș putea să vă spun de ce am ales să susțin un atfel de proiect. Dar trag nădejde că mă știți îndeajuns de bine și veți putea să îmi spuneți voi de ce am luat această decizie?

Puteți? :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ei sunt cei ce o să aibă banner pe chinezu.eu

Salut deschiderea federațiilor sportive către social media

6 comentarii

 1. vineri, 15 iulie 2011, 13:07

  frumos proiect, in final dupa 5-6 ani se apuca ceva oameni sa puna in practica ideile mele avute atunci, e de bine asta, sper sa vad in curand si un proiect care sa semene total cu ceea ce am eu in cap.

  Răspunde
 2. vineri, 15 iulie 2011, 22:11

  Avand in vedere ca te plimbi suficient de mult prin tara , esti in masura sa-ti spui impresiile despre locuri despre care unii nici n-au auzit. Astfel ii faci curiosi si interesati sa se-ndrepte intr-acolo. Am scris si eu cate ceva ( plus niste fotografii), din locuri dragi mie: Agapia si Sibiu.

  Răspunde
 3. duminică, 17 iulie 2011, 09:58

  […] eu şi Andrei i-am poluat fonic pe cei cu care beam bere cu discuţiile noastre despre Brăila, Chinezu a aflat despre berea exclusivistă Faleza care se producea doar pentru brăileni, iar eu am primit […]

  Răspunde
 4. Adrian SM
  duminică, 17 iulie 2011, 18:22

  Păi e simplu de ce te-ai băgat în proiectul ăsta. România nu înseamnă numai delicvenţi ţigani, mizerie urbană, centuriste , şosele pline de gropi, manele, corupţie şi tot felul de asemenea caracterizări date de unii care poate nici nu ştiu unde e situată ţara noastră.

  Răspunde
 5. duminică, 17 iulie 2011, 23:53

  […] e momentul sa ii multumesc lui Chinezu ca a decis sa sprijine acest proiect, lui Dragos Stoian, Toma Nicolau, Vali Busuioc, Teo Negura, […]

  Răspunde
 6. luni, 18 iulie 2011, 11:22

  Felicitari! Ai o vointa de fier si niste idei foarte constructive.. Pacat de unele mentalitati greu de urnit din anumite conceptii negativiste. Mult succes in ceea ce initiezi!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *