Acesta este proiectul pe care m-am angajat să îl susțin

Am promis aici. Acum vă spun că proiectul pe care îl susțin este lansat și își așteaptă părerile. Aș putea să vă spun de ce am ales să susțin un atfel de proiect. Dar trag nădejde că mă știți îndeajuns de bine și veți putea să îmi spuneți voi de ce am luat această decizie?

Puteți? :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Acesta este proiectul pe care m-am angajat să îl susțin”

  1. frumos proiect, in final dupa 5-6 ani se apuca ceva oameni sa puna in practica ideile mele avute atunci, e de bine asta, sper sa vad in curand si un proiect care sa semene total cu ceea ce am eu in cap.

  2. Avand in vedere ca te plimbi suficient de mult prin tara , esti in masura sa-ti spui impresiile despre locuri despre care unii nici n-au auzit. Astfel ii faci curiosi si interesati sa se-ndrepte intr-acolo. Am scris si eu cate ceva ( plus niste fotografii), din locuri dragi mie: Agapia si Sibiu.

  3. Pingback: Oameni faini | Pavel Ionuţ

  4. Păi e simplu de ce te-ai băgat în proiectul ăsta. România nu înseamnă numai delicvenţi ţigani, mizerie urbană, centuriste , şosele pline de gropi, manele, corupţie şi tot felul de asemenea caracterizări date de unii care poate nici nu ştiu unde e situată ţara noastră.

  5. Pingback: Prima saptamana din … Asta-i Romania care-mi place! | Turistu's Blog

  6. Felicitari! Ai o vointa de fier si niste idei foarte constructive.. Pacat de unele mentalitati greu de urnit din anumite conceptii negativiste. Mult succes in ceea ce initiezi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)