Încă o premieră pentru bloggeri

Teoretic, după ce veți citi ce zic eu mai jos, ați putea reacționa cu ”așa și, ce mare șmecherie?”. Pentru că, aveți dreptate, în 2011 a invita niște bloggeri undeva nu e mare șmecherie. Toată lumea o face, bloggerii sunt pe val. Dar de fiecare dată când se mai deschide o breșă, ca să zic așa, eu mă simt împlinit și ficatul îmi crește corespunzător :) Pentru că știu  ce luptă a fost să propovăduim cuvântul blogosferic în ultimii ani și să facem lumea să înțeleagă că bloggerii nu sunt bezmeticii ăia răi cum îi crede lumea, ci niște oameni foarte faini (mă rog, cei mai mulți dintre ei :D), care pot aduce o altă perspectivă asupra lumii și care pot ajuta, în felul lor.

Am primit rugămintea celor de la Federația Română de Polo de a invita câțiva bloggeri la prezentarea echipei naționale, care pleacă în China, cu mare, mare bucurie. Și vreau să le mulțumesc pe această cale, în special Ralucăi :) Bloggeri au avut o masă specială, unde au făcut ce știu ei să facă mai bine, adică au butonat, după cum puteți vedea în poza de mai jos :D

Despre ce s-a întâmplat acolo mai bine citiți la Vali, Ștefan, Make, Vlad, Hoinaru, Toma și, când le-o permite timpul, la Adi de fapt Adi a scris pe noua și frumoasa sa secțiune, dar nu am văzut io de ochi :D și la Bogdan gata, a scris și el, deși zilele astea e cam dus cu pluta :)):) De asemenea, vă invit să citiți și un interviu cu președintele Federației :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Încă o premieră pentru bloggeri”

  1. Pingback: » Jucam polo in China la campionatele mondiale. » Bogdan Dascalescu Bogdan Dascalescu

  2. bre… nu ameti cazurile in care ti se umfla ficatul… ficatul se umfla de la bere, nu de la mandrie.. da-i mandrie si o sa vezi ce aliati de seama isi trage (mate goale)

    Intr-adevar, blogosfera a urcat frumos in ultimii ani!

  3. Cei de la rugby sunt gelosi…Va dati acum cu POLO?:D – Nici nu stiam ca avem echipa la acest sport…Adica era in urma cu 5-10 ani…Mai facem performanta? Si faptul ca nu stiu de polo, nu e vina mea…ci a ziaristilor de profil…care prefera sa scrie despre toate kkt-urile si nu despre sport…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.