Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Încă o premieră pentru bloggeri

Teoretic, după ce veți citi ce zic eu mai jos, ați putea reacționa cu ”așa și, ce mare șmecherie?”. Pentru că, aveți dreptate, în 2011 a invita niște bloggeri undeva nu e mare șmecherie. Toată lumea o face, bloggerii sunt pe val. Dar de fiecare dată când se mai deschide o breșă, ca să zic așa, eu mă simt împlinit și ficatul îmi crește corespunzător :) Pentru că știu  ce luptă a fost să propovăduim cuvântul blogosferic în ultimii ani și să facem lumea să înțeleagă că bloggerii nu sunt bezmeticii ăia răi cum îi crede lumea, ci niște oameni foarte faini (mă rog, cei mai mulți dintre ei :D), care pot aduce o altă perspectivă asupra lumii și care pot ajuta, în felul lor.

Am primit rugămintea celor de la Federația Română de Polo de a invita câțiva bloggeri la prezentarea echipei naționale, care pleacă în China, cu mare, mare bucurie. Și vreau să le mulțumesc pe această cale, în special Ralucăi :) Bloggeri au avut o masă specială, unde au făcut ce știu ei să facă mai bine, adică au butonat, după cum puteți vedea în poza de mai jos :D

Despre ce s-a întâmplat acolo mai bine citiți la Vali, Ștefan, Make, Vlad, Hoinaru, Toma și, când le-o permite timpul, la Adi de fapt Adi a scris pe noua și frumoasa sa secțiune, dar nu am văzut io de ochi :D și la Bogdan gata, a scris și el, deși zilele astea e cam dus cu pluta :)):) De asemenea, vă invit să citiți și un interviu cu președintele Federației :)

5 comentarii la “Încă o premieră pentru bloggeri

 1. Andrei Dumbravă Reply

  bre… nu ameti cazurile in care ti se umfla ficatul… ficatul se umfla de la bere, nu de la mandrie.. da-i mandrie si o sa vezi ce aliati de seama isi trage (mate goale)

  Intr-adevar, blogosfera a urcat frumos in ultimii ani!

 2. POPA STOICAN FELICIA Reply

  Faptul ca butonau imi spune cat de infipti in bloggerit sunt! Simpatici….insa doar “ficiori”?

 3. Bass player Reply

  Titlu poza: Off-line meeting fail

 4. sorin Reply

  Cei de la rugby sunt gelosi…Va dati acum cu POLO?:D – Nici nu stiam ca avem echipa la acest sport…Adica era in urma cu 5-10 ani…Mai facem performanta? Si faptul ca nu stiu de polo, nu e vina mea…ci a ziaristilor de profil…care prefera sa scrie despre toate kkt-urile si nu despre sport…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.