Încă o premieră pentru bloggeri

Teoretic, după ce veți citi ce zic eu mai jos, ați putea reacționa cu ”așa și, ce mare șmecherie?”. Pentru că, aveți dreptate, în 2011 a invita niște bloggeri undeva nu e mare șmecherie. Toată lumea o face, bloggerii sunt pe val. Dar de fiecare dată când se mai deschide o breșă, ca să zic așa, eu mă simt împlinit și ficatul îmi crește corespunzător :) Pentru că știu  ce luptă a fost să propovăduim cuvântul blogosferic în ultimii ani și să facem lumea să înțeleagă că bloggerii nu sunt bezmeticii ăia răi cum îi crede lumea, ci niște oameni foarte faini (mă rog, cei mai mulți dintre ei :D), care pot aduce o altă perspectivă asupra lumii și care pot ajuta, în felul lor.

Am primit rugămintea celor de la Federația Română de Polo de a invita câțiva bloggeri la prezentarea echipei naționale, care pleacă în China, cu mare, mare bucurie. Și vreau să le mulțumesc pe această cale, în special Ralucăi :) Bloggeri au avut o masă specială, unde au făcut ce știu ei să facă mai bine, adică au butonat, după cum puteți vedea în poza de mai jos :D

Despre ce s-a întâmplat acolo mai bine citiți la Vali, Ștefan, Make, Vlad, Hoinaru, Toma și, când le-o permite timpul, la Adi de fapt Adi a scris pe noua și frumoasa sa secțiune, dar nu am văzut io de ochi :D și la Bogdan gata, a scris și el, deși zilele astea e cam dus cu pluta :)):) De asemenea, vă invit să citiți și un interviu cu președintele Federației :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Încă o premieră pentru bloggeri”

  1. Pingback: » Jucam polo in China la campionatele mondiale. » Bogdan Dascalescu Bogdan Dascalescu

  2. bre… nu ameti cazurile in care ti se umfla ficatul… ficatul se umfla de la bere, nu de la mandrie.. da-i mandrie si o sa vezi ce aliati de seama isi trage (mate goale)

    Intr-adevar, blogosfera a urcat frumos in ultimii ani!

  3. Cei de la rugby sunt gelosi…Va dati acum cu POLO?:D – Nici nu stiam ca avem echipa la acest sport…Adica era in urma cu 5-10 ani…Mai facem performanta? Si faptul ca nu stiu de polo, nu e vina mea…ci a ziaristilor de profil…care prefera sa scrie despre toate kkt-urile si nu despre sport…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)