În atenția șoimilor patriei, pionierilor și UTCiștilor

Vă mărturisesc, de la înălțimea acumulării celor 37 de ani pe care îi comit prin decembrie :D, că nu mă așteptam să îmi placă atât de tare proiectul Consignația 7080 by Pepsi (puteți să vedeți expoziția la Grădina OAR, până pe 17 iulie). E drept că pentru de ăștia ca mine care am primis și șoimii patriei, și pionierii și o lecuță de UTC părea din start o ocazie numai bună de a năvăli prin sertarul cu amintiri și de a cădea (din nou) de acord că atunci, în acele vremuri oribile, de altfel, anumite lucruri aveau o savoare aparte. Căci așa e mintea și așa e sufletul omului, cu cât trece vremea, cu atât își aduce aminte de lucrurile faine, iar pe cele urâte le închide undeva departe, într-un cotlon al inimii, de care vrea să uite. Și e foarte bine, zic eu, că se întâmplă așa :)

Eu am răspuns cu drag invitației organizatorilor de a oferi ceva ce mă reprezenta pe mine în acei ani, ca să se uite lumea acolo la expoziție și să zică ”ia uite la chinezu, ce mare sculă pe basculă se dădea el atunci” :)) E vorba de chitara mea Reghin fabricată în 1986 și cu care am început eu să deprind tainele corzilor, cum ar veni :D Acum e o pușcătură, vă dați seama, după cum vedeți în poza de mai jos, dar nu mi-a dat voie sufletul să o fac pierdută, că prea multe amintiri faine am cu ea :)

La Consignația 7080 by Pepsi o să vedeți niște obiecte care o să vă facă să ridicați sprânceana, să simțiți niște fluturași de ăia prin burtă, să zâmbiți a aducere aminte și să aveți acele câteva secunde de călătorie prin timp, însoțită de ”aaaaaa, uite de aia aveam și eu, cu aia m-am jucat cu băieții în fața blocului, de aialaltă și aialaltă” :) De aceea, pentru că știu că dincolo de fața aia de duri și antrenați pe care vi-o afișați cei mai mulți dintre voi stă tot un sentimental de ăsta ca mine :D, vă lovesc cu provocarea de mai jos.

Vă invit să mergeți să vedeți expoziția la Grădina OAR până pe 17 iulie, alegeți un obiect de acolo pe care l-ați avut și voi sau care v-a lovit la feeling și scrieți apoi despre ce amintiri v-a trezit (pe blog, pe facebook, în comentarii mai jos). Și după ce scrieți, toți cei care ați luat-o pe calea amintirilor sunteți invitații mei la un, firește, Pepsi, ca să ne mai distrăm și live cu aduceri aminte din perioada cu pricina :) Întâlnirea o să aibă loc în seara de 20 iulie (o să primiți pe mail cei care veți presta corespunzător locul și ora :D) și, absolut firesc, după un Pepsi, două Pepsi, o să meargă și niște bere :D

Așadar, tovarăși șoimi ai patriei, pionieri și UTC-iști, pentru blogosferă, pentru patrie și, cât ne lasă sufletul, pentru popor TOT ÎNAINTE :D

5 comentarii la “În atenția șoimilor patriei, pionierilor și UTCiștilor

 1. Robert Antonescu Răspunde

  Uite-asas o chitara am si eu acasa, doar ca eu n-am avut mare aplecare spre zdranganitul corzilor. Drept urmare, acum nici nu mai are corzi :D

 2. chinezu Răspunde

  @Robert Antonescu
  pai se poate, domnu, sa lasati spiritul cenaclului flacara sa se ofileasca? :))
  bine ca nu ai pus-o pe foc… =))

 3. Corvin Răspunde

  Bag seama ca matale Baci Chinez ai oarecare aplecare catre Pepsi. Coca Cola nu-ti mai place? E prea american sau prea non-sovietic? :))

 4. Roxani Răspunde

  :) Vad ca toata lumea promoveaza aceasta campanie! Foarte faina initiativa a celor de la Pepsi. Au si pe pagina lor de Facebook tot felul de posturi care sustin acest concept.
  Aplicatia vintage, Galeria d’Altadata, ai incercat-o?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: