În atenția șoimilor patriei, pionierilor și UTCiștilor

Vă mărturisesc, de la înălțimea acumulării celor 37 de ani pe care îi comit prin decembrie :D, că nu mă așteptam să îmi placă atât de tare proiectul Consignația 7080 by Pepsi (puteți să vedeți expoziția la Grădina OAR, până pe 17 iulie). E drept că pentru de ăștia ca mine care am primis și șoimii patriei, și pionierii și o lecuță de UTC părea din start o ocazie numai bună de a năvăli prin sertarul cu amintiri și de a cădea (din nou) de acord că atunci, în acele vremuri oribile, de altfel, anumite lucruri aveau o savoare aparte. Căci așa e mintea și așa e sufletul omului, cu cât trece vremea, cu atât își aduce aminte de lucrurile faine, iar pe cele urâte le închide undeva departe, într-un cotlon al inimii, de care vrea să uite. Și e foarte bine, zic eu, că se întâmplă așa :)

Eu am răspuns cu drag invitației organizatorilor de a oferi ceva ce mă reprezenta pe mine în acei ani, ca să se uite lumea acolo la expoziție și să zică ”ia uite la chinezu, ce mare sculă pe basculă se dădea el atunci” :)) E vorba de chitara mea Reghin fabricată în 1986 și cu care am început eu să deprind tainele corzilor, cum ar veni :D Acum e o pușcătură, vă dați seama, după cum vedeți în poza de mai jos, dar nu mi-a dat voie sufletul să o fac pierdută, că prea multe amintiri faine am cu ea :)

La Consignația 7080 by Pepsi o să vedeți niște obiecte care o să vă facă să ridicați sprânceana, să simțiți niște fluturași de ăia prin burtă, să zâmbiți a aducere aminte și să aveți acele câteva secunde de călătorie prin timp, însoțită de ”aaaaaa, uite de aia aveam și eu, cu aia m-am jucat cu băieții în fața blocului, de aialaltă și aialaltă” :) De aceea, pentru că știu că dincolo de fața aia de duri și antrenați pe care vi-o afișați cei mai mulți dintre voi stă tot un sentimental de ăsta ca mine :D, vă lovesc cu provocarea de mai jos.

Vă invit să mergeți să vedeți expoziția la Grădina OAR până pe 17 iulie, alegeți un obiect de acolo pe care l-ați avut și voi sau care v-a lovit la feeling și scrieți apoi despre ce amintiri v-a trezit (pe blog, pe facebook, în comentarii mai jos). Și după ce scrieți, toți cei care ați luat-o pe calea amintirilor sunteți invitații mei la un, firește, Pepsi, ca să ne mai distrăm și live cu aduceri aminte din perioada cu pricina :) Întâlnirea o să aibă loc în seara de 20 iulie (o să primiți pe mail cei care veți presta corespunzător locul și ora :D) și, absolut firesc, după un Pepsi, două Pepsi, o să meargă și niște bere :D

Așadar, tovarăși șoimi ai patriei, pionieri și UTC-iști, pentru blogosferă, pentru patrie și, cât ne lasă sufletul, pentru popor TOT ÎNAINTE :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “În atenția șoimilor patriei, pionierilor și UTCiștilor”

  1. :) Vad ca toata lumea promoveaza aceasta campanie! Foarte faina initiativa a celor de la Pepsi. Au si pe pagina lor de Facebook tot felul de posturi care sustin acest concept.
    Aplicatia vintage, Galeria d’Altadata, ai incercat-o?

  2. Pingback: Campaniile saptamanii 11-16 iulie « Lung si la subiect

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)