Acest post este cu titlul de prezentare

Știți că sunt un fan înfocat al acestui minunat 2.0. Numai că de multe ori avem impresia că noi, cei mai frumoși, mai deștepți, mai culți și mai cum vreți voi suntem acest 2.0. Și ne învârtim între noi, în aceea cameră a ecourilor, care ne validează părerile (chiar dacă e înjurătură, tot validare se cheamă, într-un mod pervers) și care ne împiedică să mai scoate nasul pe fereastră să mai vedem ce se întâmplă în lumea asta. Și atunci când o facem, vedem că mare e ograda 2.0 și că noi suntem doar câțiva pe acolo prin ea. Uitați-vă la filmul ăsta. Pe care l-am pus cu scop educativ. Căci trebuie să înțelegeți că și ei sunt colegii noștri de 2.0. Sau, mă rog, că și ei trăiesc în 2.0. Chiar dacă ei îi spun altfel. Chiar dacă nouă ni se întoarce stomacul pe dos…

Film văzut într-un twit al lui Vlad Grigorescu.

17 comentarii la “Acest post este cu titlul de prezentare

 1. Șerban Răspunde

  Zi-le, DJ Vasile! :))

 2. Mihai Ioan Răspunde

  Incep sa inteleg rolul serviciilor funerare.

 3. dan ghemes Răspunde

  la „vrâsta” lui şi trecut la cele veşnice fiind, arată destul de bine ! îţi dai tu ce seama ce mormântare faină o avut ? cu 2.o !

 4. VirtualKid Răspunde

  Este si asta o forma de democratie in 2.0
  Nu?

 5. Semanticus Răspunde

  Mă repet, de acum, se vor naște și vor muri foarte mulți cu identitate virtuală, online, cum vrem să îi spunem. Degeaba ne socam.

 6. Tandrei Răspunde

  Doamne feri!

 7. Azilul de sanatosi Răspunde

  :O

 8. bucuros Răspunde

  ii scarbos ca in rest m-am amuzat

 9. Glass and Iron Răspunde

  Eu traiesc pe acest pamant impreuna cu multe genii si cu formidabil de multe aiureli . Asta nu face din mine nici geniu, nici aiurit. Dar sper ca, asa cum se intampla la mine, cat mai multa lume sa vrea sa tinda spre genialitate (desi stie ca nu poate ajunge) decat sa tinda spre anormalitate (cu toate ca este atat de usor de ajuns). Eu nu pot fi coleg decat cu cei care merg cu mine pe acelasi drum si in aceeasi directie.

  S-a inceput cu nunti si botezuri, este normal sa urmeze inmormantari, nu ?
  Asta intra in serviciile firmei de pompe funebre ? Sau este lucrare de amator ?

 10. Cris-Mary Răspunde

  Asta-i prea mult , mult prea mult.. este etapa urmatoare dupa pozele acelea alb negru din vremuri indepartate cand toti faceau poze la defunct la inmormantare ..ca amintire.. sau nu stiu ca ce..

 11. phidas Răspunde

  Deja a trecut la stadiul de mumie. :(

 12. Vacanta? | Ciulea's Blog
 13. OmulSimplu Răspunde

  ce entitate fara creier ar face poze la o inmormantarea si le-ar mai si pune pe youtube sa oripileze bautorii de bere si sa le taie cheful de racoreala….hai da-on groapa de treaba….noi sa fim sanatosi:))

 14. evaziuni spontane Răspunde

  io n-am curajul sa dau click…intuiesc tot ce urmează.

  …subuman.

 15. Jocuri Răspunde

  Stii, asta e o chestie, cred eu, asemanatoare teoriei formelor fara fond, cand lumea credea ca un cuvant ca moratoriu provenea de la muratura si tot asa, cuvinte folosite gresit… Asa si oamenii astia, au preluat netul dar nu stiu ce sa faca cu el…

 16. Tudor Răspunde

  Tineti aproape! Urmeaza partea a II-a: Nea Vasile a ramas printre noi

 17. tudor CeMerita Răspunde

  ce doamne sfinte-i asta? : )))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: