Emoțiile mele proprii și personale la concertul Bon Jovi

Spun din start că fără Richie Sambora concertul Bon Jovi de aseară ar fi fost, pentru mine, cam la jumătate din intensitate. Pentru că îl respect foarte mult pe acest muzician (care, între noi și încă vreo câțiva fie vorba înseamnă mai mult decât ce face el în trupa Bon Jovi), deși ca om… eh, asta este, hai să ne bucurăm de muzica lui, nu de incidentele de ordin personal…

Din această perspectivă, momentul emoționat pentru mine a fost piesa ”Dry County”. Pentru că a fost singurul moment în care Richie, revenit după tura aia de clinică de reabilitare, a făcut acel solo, mai timid și oarecum mai stângaci decât este el în stare (și care a ținut locul acelor minute în care chitaristul trebe să ne arate ce știe), la finalul căruia Jon l-a aplaudat. Eu unul, așa mai sentimentalist cum mă știți, m-am emoționat. Pentru că am văzut în acele momente un Richie care încerca să revină și o trupă care, prin atitudinea lui Jon, a arătat că îl susține 100%. Mă rog, sunt subiectiv și poate că asta este povestea aia credibilă și de suflet pe care vreau eu să o construiesc pentru a mă simți eu bine. Nu știu care e faza, dar eu așa am simțit :)

Concertul a fost unul din cele mai intense la care am participat. Pentru că în fața mea era Bon Jovi, o trupă cu care am crescut și pe ale cărei acorduri am crestat niște isprăvi în răbojul meu propriu și personal :D Am ieșit un pic răgușit de la concert, căci vă dați seama că am răcnit corespunzător alături de zecile de mii de oameni de toate leaturile și de multe naționalități (apropo, steagul ăla unguresc a stârnit multe zâmbete în jur, căci confuzia celebră dintre București și Budapesta ne-a venit tuturor în minte :D).

Mulțumesc încă o dată Ciuc Premium pentru că mi-a dat ocazia să invit la acest concert memorabil câțiva tovarăși care îmi fac onoarea să mă citească :) Și sper să rămâneți aceeași mari susținători ai muzicii faine, la care o să mai răgușim cât mai vârtos de acum înainte :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Emoțiile mele proprii și personale la concertul Bon Jovi”

  1. Pingback: Bon Jovi @ Bucharest / Romania / 2011 | Valentin Bosioc

  2. Richie a cantat bestial, toata trupa defapt! Si eu am tipat atat cat am stiut versurile si am topait cat m-au tinut picioarele :)) Frumos public, a meritat un bis de 1 ora :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)