Cine vine cu mine să cumpărăm niște cărți?

Later edit: Din motive familiale (m-a rugat Alex să mă duc cu el la Hary Potter :D), mă iertați că schimb ziua și locul unde vom face isprava, adică ne vedem pe 12 iulie, de la ora 16.00, la Lente Cafe. Mulțumesc pentru înțelegere.

Foarte faină ideea celor de la bookblog.ro cu Classic Summer Bokkfest 2011, pe care o sprijin 100% din mai multe motive, pe care vi le zic mai jos. Ocazie cu care vă adresez și o provocare :)

Susțin inițiativa pentru că are ca scop oferirea unui mic ajutor (întreg comisionul din vânzări este donat) pentru două școli din județul Alba, din satul Gura Roșie și din Vinerea (lângă Cugir, de unde e doamna sufletului meu, așa că vă dați seama că și ăsta e un motiv), vedeți detalii pe bookblog.ro. Cărțile sunt la reducere, adică putem combina utilul cu plăcutul, ca să zic așa :)

Bun. Acuma provocarea de care ziceam. Vă invit pe 12 iulie, de la ora 16.00, la Lente Cafe 13 iulie, de la ora 18.00, la Green Tea, să ne întâlnim și să ne cumpărăm cărți unul altuia :) Fiecare cui vrea, în funcție de cine vine acolo, vedem noi, ne organizăm și improvizăm la fața locului :) M-am gândit să facem așa pentru că nu-i așa că simțiți un anumit feeling atunci când oferiți cuiva o carte și când, la rândul vostru, primiți una? :) Plus că prin asta ajutăm și copiii din Alba, cât putem, să își atingă scopul.

Vă aștept miercuri. Cu mare drag :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Cine vine cu mine să cumpărăm niște cărți?”

  1. Pingback: Locuri si evenimente » alexandrugrivei.ro

  2. Pingback: Classic Summer Bookfair bookblog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)