Cine vine cu mine să cumpărăm niște cărți?

Later edit: Din motive familiale (m-a rugat Alex să mă duc cu el la Hary Potter :D), mă iertați că schimb ziua și locul unde vom face isprava, adică ne vedem pe 12 iulie, de la ora 16.00, la Lente Cafe. Mulțumesc pentru înțelegere.

Foarte faină ideea celor de la bookblog.ro cu Classic Summer Bokkfest 2011, pe care o sprijin 100% din mai multe motive, pe care vi le zic mai jos. Ocazie cu care vă adresez și o provocare :)

Susțin inițiativa pentru că are ca scop oferirea unui mic ajutor (întreg comisionul din vânzări este donat) pentru două școli din județul Alba, din satul Gura Roșie și din Vinerea (lângă Cugir, de unde e doamna sufletului meu, așa că vă dați seama că și ăsta e un motiv), vedeți detalii pe bookblog.ro. Cărțile sunt la reducere, adică putem combina utilul cu plăcutul, ca să zic așa :)

Bun. Acuma provocarea de care ziceam. Vă invit pe 12 iulie, de la ora 16.00, la Lente Cafe 13 iulie, de la ora 18.00, la Green Tea, să ne întâlnim și să ne cumpărăm cărți unul altuia :) Fiecare cui vrea, în funcție de cine vine acolo, vedem noi, ne organizăm și improvizăm la fața locului :) M-am gândit să facem așa pentru că nu-i așa că simțiți un anumit feeling atunci când oferiți cuiva o carte și când, la rândul vostru, primiți una? :) Plus că prin asta ajutăm și copiii din Alba, cât putem, să își atingă scopul.

Vă aștept miercuri. Cu mare drag :)

5 comentarii la “Cine vine cu mine să cumpărăm niște cărți?

  1. Laurentiu Horubet Răspunde

    Vin clar!

  2. Alex Grivei Răspunde

    Una dintre initiativele care te fac sa te mai gandesti la umanitate!

  3. GoldMidas Răspunde

    super, Lente e si mai aproape de mine.

  4. Classic Summer Bookfair bookblog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: