Noi, bărbații, nu plângem, e clar?!

Plângem pe dracu! Ne-a intrat o scamă în ochi, ne-a prins un pic curentul și ne-a afectat glandele lacimare, fir-ar ale dracului de drosofile melanogaster care nu au alt drum decât printre pleopele noastre, ne-am înecat cu ceva, cine mai știe cu ce de ne-au dat lacrimile, berea e cam acidulată și, mă înțelegi, m-a luat cu transpirație, nu, măh, nu plâng, dar am o rană mai veche de la un meci dur de fotbal și aia mă mai încearcă din când în când de îmi vine să mă urc pe pereți, nu știu care e faza, cred că am o alergie la ceva, că altfel nu îmi explic de ce mi-s ochii umezi, e cam frig de mă strâng ochii așa tare de îmi dau lacrimile, e cam cald de îmi curge transpirația prin ochi, of, aerul ăsta condiționat cum mă face să mi se înroșească ochii.

Noi nu plângem, să fie clar! Suntem prea bărbați pentru așa ceva, nu e specific bărbătesc. Noi nu avem lacrimi, nope, deloc chiar. Ci doar niște chestii care vin de undeva, nici nu știm noi unde, și pe care le ascundem nu pentru că nu știm ce sunt, ci pentru că nu înțelegem noi ce suntem…

13 comentarii la “Noi, bărbații, nu plângem, e clar?!

 1. Dan Pandrea Răspunde

  Nici eu nu stiu ce se intampla cand ies afara si imi bate vantul din fata. Zici ca-s bocitoare :))

 2. razvanserbu Răspunde

  Nu plangem, nu ne spalam. Ce rost ar avea, doar ploua :))

 3. NG Răspunde

  Si asta pentru ca am invatat la logica (exemplul cu acvariul) ca: daca plangi nu esti barbat.
  Pentru amuzament, vezi ce spune TPU

 4. Nea Costache Răspunde

  Nu, noi nu plangem doar lacrimam fara motiv!

 5. tunaru Răspunde

  De ce mi se pare mie ca postul asta-i altceva? :)

 6. MadMike Răspunde

  Intr-adevar, de multe ori creierul iti spune sa nu plangi, insa asta nu inseamna ca nu ramai „miscat”. Sa nu se faca vreo confuzie.

 7. Pato Basil Răspunde

  eu credeam ca nu e specific barbatesc sa zici „Te iu…ii greu a naibii de spus!” :D cel putin asa canta cei de la TAxi… Holograf ii cu „Baietii nu plang niciodata”! dar n-o ei au facut piesa sa sensibilizeze femeile

 8. Thomas Răspunde

  Holograf a facut o piesa cu ” si baietii plang, cateodata”. Daca imi permiti, am scris mai demult pe blogul meu un post, barbatii plang, dar doar cu motive intemeiate. Daca am acordul tau, dau un link.
  http://tomadumitru.wordpress.com/2011/05/17/si-barbatii-plang/

 9. RBoy Răspunde

  Bărbaţii plâng doar când femeile tac.

 10. Pato Basil Răspunde

  @Rboy oare?

 11. OMUL SIMPLU Răspunde

  chinezule esti zeu! taman ce-mi dadu cineva imaginea asta http://www.omulsimplu.info/wp-content/uploads/2011/07/264126_10150236852193392_732253391_7528502_1224299_n.jpg in timp ce citeam articolul tau. I-am raspuns cu articolul asta multumesc! da tot imi dai o berula maine din bani economisiti pe benzina.:))

 12. Glass and Iron Răspunde

  Barbatii ADEVARATI nu plang. Si nu mananca dulciuri. Este impotriva … testosteronului. Un minim de testosteron iti spune ca adevarata axa in jurul careia se invarte Pamantul este o „scula”. Si daca barbatii (cei ADEVARATI) si-ar pierde taria (de caracter, ce credeati ?) Pamantul ar lua-o razna prin Univers. Ne-ar place sa ne pierdem asa, in negura ? … asa ca barbatii ADEVARATI raman pe pozitie : nu plang. Si nu mananca dulciuri.

 13. Tony Răspunde

  Eu mananc dulciuri atatea cate am, pe toate odata, si tot ma simt barbat. Si nu, nu plang, doar ma spal pe fata foarte des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: