Noi, bărbații, nu plângem, e clar?!

Plângem pe dracu! Ne-a intrat o scamă în ochi, ne-a prins un pic curentul și ne-a afectat glandele lacimare, fir-ar ale dracului de drosofile melanogaster care nu au alt drum decât printre pleopele noastre, ne-am înecat cu ceva, cine mai știe cu ce de ne-au dat lacrimile, berea e cam acidulată și, mă înțelegi, m-a luat cu transpirație, nu, măh, nu plâng, dar am o rană mai veche de la un meci dur de fotbal și aia mă mai încearcă din când în când de îmi vine să mă urc pe pereți, nu știu care e faza, cred că am o alergie la ceva, că altfel nu îmi explic de ce mi-s ochii umezi, e cam frig de mă strâng ochii așa tare de îmi dau lacrimile, e cam cald de îmi curge transpirația prin ochi, of, aerul ăsta condiționat cum mă face să mi se înroșească ochii.

Noi nu plângem, să fie clar! Suntem prea bărbați pentru așa ceva, nu e specific bărbătesc. Noi nu avem lacrimi, nope, deloc chiar. Ci doar niște chestii care vin de undeva, nici nu știm noi unde, și pe care le ascundem nu pentru că nu știm ce sunt, ci pentru că nu înțelegem noi ce suntem…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Noi, bărbații, nu plângem, e clar?!”

  1. eu credeam ca nu e specific barbatesc sa zici „Te iu…ii greu a naibii de spus!” :D cel putin asa canta cei de la TAxi… Holograf ii cu „Baietii nu plang niciodata”! dar n-o ei au facut piesa sa sensibilizeze femeile

  2. Barbatii ADEVARATI nu plang. Si nu mananca dulciuri. Este impotriva … testosteronului. Un minim de testosteron iti spune ca adevarata axa in jurul careia se invarte Pamantul este o „scula”. Si daca barbatii (cei ADEVARATI) si-ar pierde taria (de caracter, ce credeati ?) Pamantul ar lua-o razna prin Univers. Ne-ar place sa ne pierdem asa, in negura ? … asa ca barbatii ADEVARATI raman pe pozitie : nu plang. Si nu mananca dulciuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)