Secretară pentru social media

Asta a fost formularea pe care a băgat-o Augustin Radu într-un comentariu la un status de-al meu de pe facebook în care făceam, oarecum, caterincă de cei care încă nu au cont pe google + :D Am râs corespunzător când am citit ce a zis, dar apoi, pe lângă faptul că mi-a venit să scriu postarea asta :D, am zis să fac și o tentativă de matematică 2.0 (eu fiind unul recunoscut că tabla înmulțirii este nivelul maxim de capacitate matematică pe care îl dețin :D).

Să zicem că până acum timpul nostru era împărțit între munca noastră ce-a de toate zilele (la serviciu și acasă) și citit ziare, uitat la televizor (adică acumulare de informație), plus ceva distracție. Și să zicem, de dragul argumentației, că împărțeam cele 16 ore câte le avem fără să dormim în 8 pentru muncă, 4 pentru informație și 4 pentru distracție.

Apoi ne-am făcut blog. Moment în care împărțeala 8-4-4 a început să fie, de fapt, 8-5-3, căci am luat o oră din timpul de distracție și l-am băgat la scris blogul (și citit alte bloguri, ca să fim fair).

Apoi am intrat pe facebook. Și șirul a devenit 7-5-2. Sau, în unele cazuri, 8-6-0.

Apoi am intrat pe twitter. Deci 6-6-2. Sau, în unele cazuri, 6-8-0. Sau, în alte cazuri, 8-6-0.

Apoi linkedin. Apoi google +. Apoi flickr. Apoi youtube. Apoi aia, aia, aia. Pentru că YM și Gtalk foloseam deja, desigur.

Deci, cum e faza cu secretara 2.0?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Secretară pentru social media”

 1. cel mai tare ar fi sa ai o sosie, sa scrie el pe blog, sa mearga la sindrofii de onlineri, sa dea pe twitter in timp ce tu sa stai cu IP-ul in sus in delta la soare si mai scoti din cand in cand cate un crap de 8 kg:)
  eu as dezvolta un superbusinees, CloneSM sa se cheme, sa ma ocup de conturile de Social media ale oamenilor extrem de ocupati, vedete, actori, politicieni:) pot da inclusiv DM uri amantelor” pisi mic, scroafa e plecata la măsa, vii pe la mine sa te fac un Wii? mai greu ar fi sa postez in locul lor poze cu stromeleagul cum a facut domnul din linkul asta, Anthony Weiner, un respectat politician al guvernului USA:))
  din poza reiese clar ca SUA e cea mai puternica tara din lume
  http://biggovernment.com/publius/2011/05/28/weinergate-congressman-claims-facebook-hacked-as-lewd-photo-hits-twitter/

 2. As putea spune cu mana pe inima ca Internetul a facut din mine un dependent. Sincer sa fiu, 80% din zi il petrec pe net, indiferent pe ce site, cu ce scop, etc. Sa fie oare o noua boala asta cu statul pe net pea mult?

 3. „Apoi ne-am făcut blog. Moment în care împărțeala 8-4-4 a început să fie, de fapt, 8-5-3, căci am luat o oră din timpul de distracție și l-am băgat la scris blogul (și citit alte bloguri, ca să fim fair).

  Apoi am intrat pe facebook. Și șirul a devenit 7-5-2. Sau, în unele cazuri, 8-6-0.

  Apoi am intrat pe twitter. Deci 6-6-2. Sau, în unele cazuri, 6-8-0. Sau, în alte cazuri, 8-6-0.”

  de la 16h am ajuns la 14h .. unde s ‘au pierdut 2? :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)